Bezdrátový ovladač Sony DualShock 4 v2, jet black

Cena s DPH
1 809 Kč
Cena bez DPH: 1 495 Kč
 
Kód produktu: 356887
SONY

Naše tipy

Bezdrátový ovladač Sony DualShock 4 v2, jet black [CUH-ZCT2E]


Revoluce hraní ve Vašich rukou
Obsadíte nové generace hraní s bezdrátovým ovladačem Dualshock 4, který přichází s novým designem kladoucím preciznost hraní do Vašich rukou.

Doposud nejlepší design
Zachyťte a podělte se o vaše nejlepší herní momenty díky tlačítku"Share". Sdílejte videa z hraní a obrázky z her přímo na Váš PS4 systém, nebo živě vysílejte hraní, toto vše bez přerušování započaté hry. Zadní tlačítka a analogové páčky mají při nové verzi ovladače dodávají pocit větší odolnosti a pevnosti.

Získejte ještě větší kontrolu díky vestavěnému dotykovému displeji, který nyní zobrazuje unikátní světelnou odezvu, což přidává hraji extra dimenzi. Světelný pásek se rozsvěcuje různými barvami podle jednotlivých akcí, které budete v hrách provádět.

Ovladač má vestavěný citlivý akcelometr a gyroskop, které budou zaznamenávat pohyby, naklánění a otáčení Vašeho bezdrátového ovladače Dualshock 4. ovladač si budete moci nabít díky jakémukoli USB portu a přenášet data přes USB kabel.

Ovladač má vestavěný reproduktor, který Vaše hry přivede k životu a uslyšíte všechny detaily a zvukové efekty vycházet přímo z ovladače. Ovladač má vestavěný 3.5 mm jack na sluchátka abyste si tyto zvuky mohly vychutnat a nerušit okolí.


Recenze na Bezdrátový ovladač Sony DualShock 4 v2, jet black

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.