Arago Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Arago - PC DVD
Cena s DPH
339 Kč
Cena bez DPH: 280 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 358544
MergeEN dabing

Arago [PS4]


Arag je hra z pohledu třetí osoby, ve které budete ovládat postavu Arago, nemrtvého vraha s nadpřirozenými schopnostmi, kterého ze záhrobí vyvolala Yamiko, záhadné dívka s vazbami na minolosť Aragamiho. Yamiko je uvěznil Kaiho, jehož bojovníci hlídají těžce bráněno pevnost, Kyuryu.

Za použití nově nabytých temných sil, může Arago ovládat temnotu, díky čemuž se z něj stane ultimátní vrah. Hra je ovlivněna klasikami jako TenchuSaga, nebo modernějšími hrami jako Mark of the Ninja a Dishonored , hráči budou muset využívat nadpřirozené síly, důvtip, a mazanost na překonání nepřátel.


  • Ovládejte temnotu
    Využijte Vaše síly ovládání temnoty, díky kterým se z Vás stane ultimátní vrah ve stínech. Sešlete temnotu na ledajaký povrch a za využití stínového skoku se budete moci pohybovat bez upoutání pozornosti. Nepřátelských těl se zbavíte za pomoci stínového rozplynutí, budete moci vytvořit stínové klony, kterými rozptýlíte nepřátel, nebo vyvolat černé díry, které pohltí nepřátel jedním rychlým tahem.

  • Staňte se mistrem vrahem
    Při postupu hrou se budou Vaše síly vyvíjet, což Vám umožní plížit se vedle pracech, teleportování mezi stíny, vytváření vlastních temných oblastí a strategické vraždění všeho, co se Vám postaví do cesty.

  • Poskládejte Váš osud
    Propojené duše Aragamiho a Yamiko se dělí o společný osud. Probojujte se těžko bránění městem Kyuryu, dostaňte se k Yamiko a odhalte tajemství, které leží ve Vaší minulosti.