Battlefield 1 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Battlefield 1 - PS4Battlefield 1 - XBOX ONE
Cena s DPH
899 Kč
Cena bez DPH: 743 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 352469
ElectronicEN dabing

Battlefield 1 [PC DVD]


Zažijte úsvit celosvětové války ve hře Battlefield 1 . Probojujte se epickými souboji rozpínajúcimi se od soubojů v úzkých uličkách v obleženém Francií městě, po těžce obrněné horské pevnosti v italských Alpách, nebo šílené souboje v pouštích Arábie. Objevte nový svět sužován válkou v kampani plné dobrodružství, nebo se přidejte k epickým multiplayer soubojem s až 64 hráči a přizpůsobte vaše taktiky otřeseni prostředí a destrukci. Bojujte jako pěchota, nebo se zmocněte úžasných vozidel na zemi, ve vzduchu a na moři, od tanků a motocyklů na zemi, po dvouplošníky a gigantické válečné lodě, a přizpůsobte Váš herní styl nejdynamičtější soubojem v historii série Battlefield .

  • Epické souboje v multiplayer módu pro 64 hráčů
    Vytvořte s vašimi známými oddíl a přidejte se k najepickejším multiplayer soubojem v historii FPS her, až 64 hráčů bude bojovat jako pěchota, nebo pilotovat různá vozidla , od tanků a motocyklů na zemi, po dvouplošníky a gigantické válečné lodě.

  • Zažijte úsvit celosvětové války
    Staňte se součástí největších soubojů v historii lidstva. Od těžce obrněných pevností v Alpách, po spalující pouště v Arábii, válka běsní na epické škále na zemi, ve vzduchu a na moři, při tom jak zažijete zrození moderního stylu vedení války.

  • Země Otřesné intuitivní destrukce
    S intuitivní destrukcí nikdy nezažijete dva stejné souboje. Ničte velké, či malé vozy a zdemolujte celé budovy. Od maličkých dřevěných domů, po masivní kamenné pevnosti, dokonce i zem, na které bojujete může být zničena.

  • Válečné příběhy ze vzdálených koutů světa
    Prozkoumejte svět zmítající se ve válce v kampani plné dobrodružství, která zachycuje rozmanité globální konflikty díky pohledem mnoha postav, které se všechny sjednotí díky této první, moderní válce .



  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    EN dabingDE dabing

    Recenze na Battlefield 1

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.