dishonored 2 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA dishonored 2 - PC DVDdishonored 2 - PS4
Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
Kód produktu: 352704
BethesdaEN dabing
 
Chceš ušetřit 60 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 199 Kč

dishonored 2 [XBOX ONE]


Zopakujte si roli nadpřirozeného nájemného vraha ve hře Dishonored 2 , vysoce očekávaném pokračování hry roku 2012, Dishonored . Prozkoumejte zcela odlišný svět v roli Emily Kaldwin, nebo Corvo Attana, oba jsou mocnými vrahy s vlastním souborem unikátních nadpřirozených vlastností, zbraní, či neobyčejných přístrojů. Definujte si svůj vlastní styl hraní smícháním pohlcující akce z pohledu první osoby, úkladného vraždění, plížení, mobilnosti a brutálního soubojového systému. Kombinujte nástroje, které máte k dispozici pro kreativní způsoby eliminace vašich nepřátel, ať už si zvolíte je pronásledovat v utajení, nebo jejich napadnete čelně s tasenými zbraněmi. Nikdy se nezľutujte a zanechte chaos ve vašich stopách, nebo objevte nenápadnější způsob eliminování vašich cílů. Vaše volby ovlivní výsledky vašich misí a ultimátní i celé hry.

Hra Dishonored 2 se odehrává 15 let po poražení Lorda regenta a po zapsání obávaného potkaního moři do historických knih. Nadpřirozený uzurpátor se zmocnil trůnu imperátorky Emily Kaldwin, což způsobilo, že osud ostrovů zůstal viset jen na vlásku. V roli Emily Kaldwin, nebo Corvo Attana budete cestovat od legendárních ulic města Dunwall, až po Karnacu, v minulosti úchvatné přímořské město, které je klíčem navrácení Emily k moci. Budete označení znamením cizince a vyzbrojeni novými nadpřirozenými schopnostmi, lovte vašich nepřátel a navždy změňte osud impéria.

  • Hráči si definují vlastní herní styl spojením pohlcující akce z pohledu první osoby, vražděním, plížení, mobilitou a brutálními souboji.
  • Kombinujte veškeré dostupné prostředky a objevte kreativní způsoby eliminace nepřátel.
  • Hra Dishonored 2 představí stejný styl kampaně jako její předchůdce, Dishonored , ve kterém se hlavní hrdina musí probojovat sérií misí, za využití nadpřirozených schopností a zbraní.
  • Hrajte v roli Emily Kaldwin, nebo Corvo Attana.