Doom Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Doom - PS4Doom - XBOX ONEDoom - NSW
Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 344051
BethesdaEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Doom [PC DVD]


Vyvinuta studiem, které zrevolucionalizovalo žánr FPS a vytvořilo režim multiplayer Deathmatch, hra Doom se vrací jako brutálně zábavný a moderní FPS zážitek. Neúnavní démoni, neuvěřitelně destruktivní zbraně a rychlý a plynulý pohyb jsou základem pro intenzivní boj z pohledu první osoby, ať už se chystáte vyhladit hordy v hlubinách pekla v singleplayerové kampani, nebo soutěžit proti svým přátelům v mnoha multiplayerových režimech. Vylepšete svůj herní zážitek díky hernímu editoru Doom SnapMap pro snadné vytváření, hraní a sdílení svého obsahu s celým světem.

Přišili jste sem z nějakého důvodu. Masivní výzkumné zařízení Union Aerospace Corporation na Marsu je zaplavené zuřivými a mocnými démony a jen jeden člověk stojí mezi jejich světem a našim. Jako osamělý Doom Marine jste byli aktivován, abyste udělali jedinou věc, všech jejich pozabíjeli.


  • Při zohlednění hord pekelných tvorů neexistuje žádné krytí se, nebo zastavení pro regeneraci. Zkombinujte svůj arzenál futuristických a ikonických zbraní, vylepšení, pohybů a pokročilého systému boje nablízko a sražte k zemi, rozsekejte, rozdupte, rozdrťte a roztrhejte démonů na kusy kreativním a násilným způsobem.
  • Dominujte nad svými soupeři v ikonickém rychlém tempu v boji ve stylu arény. V klasických i zcela nových herních režimech ničte své nepřátele s využitím své unikátní kombinace dovedností, výkonných zbraní, vertikálního pohybu a unikátních vylepšení, které Vám umožní hrát jako démon.
  • Doom SnapMap, výkonný, ale snadno použitelný editor hry a úrovní, Vám nabízí neomezený herní zážitek na každé platformě. Bez jakékoli předchozí zkušenosti, nebo zvláštních znalostí můžete snadno a rychle spojovat a vizuálně upravovat mapy přidávat předdefinovanou, nebo zcela přizpůsobenou hratelnost a dokonce i editovat herní logiku pro vytváření nových režimů. Své výtvory můžete okamžitě hrát, sdílet je s přáteli, nebo jejich nabídnout k dispozici hráčům z celého světa, to vše přímo ze hry pouhým stisknutím tlačítka.

  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    EN dabingDE dabingPL titulky

    Recenze na Doom

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.