# DRIVECLUB PS4

Cena s DPH
389 Kč
Cena bez DPH: 321 Kč
 
Kód produktu: 216055
PlayStationEN dabing
 
Chceš ušetřit 130 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 259 Kč

# DRIVECLUB [PS4]

Připravte se na závodní hru jako nikdy předtím! Vyvinutá exkluzivně pro PS4 studiem Evolution Studios, týmem, který stojí za nejprodávanější MotorStorm sérií, # DRIVECLUB je celý jen o Vás a Vašich přátelích. Je o týmové práci-o tom, jak každý bojuje za toho druhého a získávají ceny spolu-a to nejdůležitější-je to o sdílení vzrušujícího společného zážitku z každé jízdy. Šlápněte na plyn v sólo závodě, nebo se připojte do závodního klubu, a objevte, o čem celý # DRIVECLUB vlastně je. Vytvořen speciálně s myšlenkou na hráče nové generace, # DRIVECLUB Vás permanentně spojuje s Vašimi přáteli a umožňuje Vám sdílet Vaše zkušenosti, posílat a přijímat výzvy, a držet krok s výkonem svého týmu.

# DRIVECLUB přivádí k životu srdce a duši auto kultury. Neuvěřitelný, autentický a intenzivní závodní zážitek, s # DRIVECLUB budete cítit potěšení z jízdy na těch nejvýkonnějších a nejdokonalejší, vytvořené autech na světě, vše poskytované v ohromujících detailech.

  • Vstupte do klubu-Získejte více díky hraní v klubu. Získejte přístup k více okruhům, speciálním úkolům a událostem díky členství v závodnická klubu! Vstupte do existujícího klubu, nebo si vytvořte vlastní a spojte se až s 12 hráči a získejte více herních peněz a bonusů! Vše, co udělají Vaši členové, pomůže Vám, a Všechno, co uděláte Vy, umožní Vašim členům dosáhnout více! Spojte se a reprezentujte svůj klub s vlastními týmovými barvami a logy na svých autech!
  • Přijměte výzvy!-Neustále pestré výzvy dodávají hře pocit svěžesti a unikátnosti, a nabízejí každému hráči zážitek, jaký vyhovuje i jeho životnímu stylu. Každá sekce každého okruhu nabízí novou možnost, jak si rozdat souboj mezi Vámi a Vašim spoluhráčům zda rivalům a tak máte vždy pro co hrát.
  • Intenzivní závodní zážitek-každý detail nadupaného závodění byl pečlivě přetvořen, aby Vám poskytl autentický a vzrušující zážitek ze závodění z pohledu první osoby. Pociťte každý centimetr asfaltu pod Vašimi koly, ohromný řev motoru a příval adrenalinu proudícího v žilách.
  • # DRIVECLUB LIVE-Vždycky je tu něco nového, co můžete dělat a nové velké ceny, které můžete vyhrát. Spĺňajte individuální úkoly, na které můžete jít sami a získávat ceny pro sebe, nebo s klubem proti klubem, zda vyzkoušejte týdenní turnaje, a zjistěte, kdo je ten nejlepší závodník.
  • nejvytříbenější auta-ručně vybrány pro jejich výkon a krásu, každé auto v # DRIVECLUB je čistá radost řídit-auta jsou vytvořeny se šílenou úrovní detailů a přesnosti jak uvnitř, tak venku. Osobně si upravte auta ve své garáži, a ukažte svůj unikátní look nebo použijte barvy svého klubu, abyste ho reprezentovali. No dejte pozor, abyste svůj lak neoškreli ve vysoké rychlosti.
  • Úchvatné lokality z reálného světa-Inspirováno skutečnými cestami z různých regionů po celé zeměkouli, závodní okruhy v # DRIVECLUB představují množství různých výzev pro každého řidiče. Vyzkoušejte si technické manévry na otevřených, rychlých dálnicích Kanady, vyzkoušejte své reflexy na nepředvídatelných cestách ve Spojeném království, nebo vyostřuje své jízdní schopnosti na horských serpentinách, zda prašných cestách v Indii.
  • Zůstaňte ve spojení s # DRIVECLUB partnerskými aplikacemi-Ať jste kdekoli ve světě, vy a vaši přátelé můžete zůstat připojeni 24/7 díky iOS a Android # DRIVECLUB aplikaci. Sledujte živě závody své přátele, či svých parťáků z týmu, zjišťujte novinky a mnoho dalšího díky # DRIVECLUB aplikaci.


  • Recenze na # DRIVECLUB

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.