For Honor CZ Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA For Honor CZ - PS4For Honor CZ - XBOX ONE
Cena s DPH
719 Kč
Cena bez DPH: 594 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 354382
UbisoftCZ titulky

For Honor CZ [PC DVD]


Vytesajte cestu destrukce napříč bojišti ve hře For Honor , ve zcela nové hře od uznávaného studia Ubisoft . Vstupte do chaosu zuřící války v roli krvavého rytíře, brutálního Vikinga, nebo mysteriózního samuraje, jednoho ze tří největších bojovnici dědictví. Hra For Honor je rychle laděný, ambiciózní zážitek, který mixuje schopnosti, strategii a týmové hraní s instinktivními souboji na blízko. Inovativní systém ovládání Vás položí do role kompletní kontroly vašich hrdinů, každého s různými schopnostmi a zbraněmi, při tom jak budete bojovat o území, slávu a čest. Jako zkušení bojovníci na intenzivním, důvěryhodném bojišti, budete ničit všechny vojáky, střelců a nepřátelských hrdinů, kteří se Vám postaví do cesty.


  • Ovládněte unikátních bojovníků
    Na každý souboj si vyberte jedno ze tří bojovnice dědictví: samurajů, Vikingů, nebo rytířů. Všichni jsou schopni otočit vývoj boje a pomoci jejich frakci k vítězství, každý bojovník přichází s vlastními schopnostmi, zbraněmi a herním stylem.

  • Nepřátele Dobijte sami, nebo za pomoci přátel
    Hra nabízí poutavý single-player, offline kampaň a vzrušující multiplayer. Užijte si plnou zkušenost s přáteli, nebo proti nepřátelskému AI.

  • Převratný multiplayer
    S brutálními boji a duely, je týmová práce klíčem k vítězství. V zápalu boje, bude koordinace a komunikace s vaší skupinou bojovníků klíčem k vítězství, při tom jak podporujete spojence, zajímáte body zájmu a vraždíte nepřátel.

  • Inovativní systém ovládání
    Držte váhu vaší zbraně a pociťte sílu dopadu každého útoku. Precizní a dostupné, systém soubojů byl navržen tak, abyste měli na dosah prstů totální kontrolu nad vašimi akcemi.

  • Váš bojovník, vaše barvy
    Vyjádřete vaši osobnost a podněcujte strach ve vašich nepřátelích přizpůsobením každé plochy na vašem brnění. Využijte možnosti pro upravení vaší postavy, jsou unikátní a nekonečné.



  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    CZ titulkyEN dabingPL titulky

    Recenze na For Honor CZ

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.