Gears of War 4 XBOX ONE

Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
Kód produktu: 351508
MicrosoftEN dabing
 
Chceš ušetřit 210 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 309 Kč

Doporučené produkty (1)

Gears of War 4 [XBOX ONE]


Začíná se nová sága, jeden z najoslavovanejších sérií videoher všech dob. Po těsném uniklých po útoku na jejich vesnici, JD Fenixa jeho přátel, Kaito a Del musí osvobodit své milované a najít původ nového, příšerného nepřítele.

Nikdy nebojujte samotě -Užijte si kooperativní mód pro dva hráče, lokální za využití rozdělené obrazovky, na Xbox Live Nebo LAN. Druhý hráč má možnost si zvolit mezi postavami Kaith a Del.

Vylepšené možnosti krytí v boji -Nové pohyby v boji na blízko a popravy s nožem na blízko promění každý kus země, kde je možnost se ukrýt na ofenzivní možnosti pro hráče.

Nové brutálně zbraně -Úžasný arzenál nových zbraní zahrnuje buzzkill a Dropshot, které mohou střílet kolem, nebo přes úkryty a zasypat nepřátel destrukcí ze všech úhlů.

Explozivní Versus Multiplayer mód -Soupeřte online v nových nebo oblíbených herních módech, všechny na specializovaných 60 fps serverech. Nové vizuální systém hodnocení bude znamenat férovépárování pro sociální, soutěživé a profesionální hráče.

  • 25 let po vyvrcholení Gears of War 3 , popohnaný sérií divných zmizení, musí JD Fenixpřijmout dědictví svého otce a dát se do boje s novým, hrozivým nepřítelem.
  • Užívejte si kooperativní mód pro dva hráče lokální s rozdělenou obrazovkou, nebo díky Xbox Live , nebo LAN. Druhý hráč má možnost výběru mezi postavami Kaito a Del.
  • Nové pohyby v boji na blízko a popravy nožem na blízko, díky nimž měníte každý úkryt na možné útočiště.
  • Ohromný arzenál zbraní, některé dokážou střílet kolem, nebo přes překážky a překvapit nepřátel.
  • Soupeřte online a setkejte na specializovaných 60 fps serverech. Také využijte nových žebříčkový systém, který lépe zařadí hráče podle jejich schopností.


  • Recenze na Gears of War 4

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.