MLB The Show 16 PS4

Cena s DPH
1 469 Kč
Cena bez DPH: 1 214 Kč
 
Kód produktu: 348540
PlayStationEN dabing

MLB The Show 16 [PS4]


MLB 16: The Show je nejlepší cesta jak zažít baseball. V pořadí 11. edice je více pohlcující a vzrušující herní zážitek jako předtím. Oslavte návrat jara s MLB 16: The Show .

  • ShowTime
    Zažijte najepickejšie herní momenty jako nikdy předtím. ShowTime zobrazuje nejdůležitější momenty ze hry a zpomalí jejich pro Vás, čímž získáte maximální kontrolu. Zahrajte důležité míče a překonejte soupeřů s nástrojem, který umožňuje lepší a většímu zaměření kontrolu.
  • Pohlcující cesta The Show
    S vylepšeným herním prostředím a předělaným tréninkovým systémem, který zahrnuje herní výhody, nabízí hra MLB 16: The Show více osobní zážitek, který zaznamenává klíčové momenty vaší kariéry na cestě z nikoho na člena síně slávy. Vylepšený"Topps Prospect Showcase" zahrnuje Browmanov skautovací den a novou sumáře od skautove v škále 20-80. Zmodernizovaná herní logika maximalizuje čas trávený v momentech, na kterých záleží.
  • Mód dobývání
    Tento single-player online zážitek zavede Váš Diamond Dynasty tým po silnicích Severní Ameriky, abyste se stali nejoblíbenějším americkým týmem. Jak budete získávat fanoušky, strategicky je přesunujte aby obsadili teritoria, nebo pomohli získat nové teritoria, při tom jak se pokusíte dosáhnout očividný baseballový osud.
  • Mód Battle Royale
    Ultimátní zážitek z Diamond Dynasty, tento mód vyzve uživatele aby se ujali draftovali týmu a převedli ho přes single player online turnaj. Každá výhra přináší blíže nové odměny, ale pouze ti nejlepší obstojí v testu Battle Royale.
  • Předělán Franchise mód
    Ze hřiště do hlavní kanceláře, ujměte se otěží a veďte velký baseballový klub ve Franchise módu. Mód morálky nových hráčů, který je založen na faktorech jako jsou pozice a trenéři, bude mít hluboký efekt na výkon vašeho týmu na hřišti. Vylepšení rozpočtový systém nyní zahrnuje autentické MLB soutěžní zbytkové daně a sdílení příjmů. To vše a vylepšení logiky volných agentů, GM úkoly, skautovací mód a mnohem více dělají Franchise mód dosud nejhlubším v MLB 16: The Show .

  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    EN dabingDE dabingPL dabing

    Recenze na MLB The Show 16

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.