NHL 17 CZ Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA NHL 17 CZ - PS4
Cena s DPH
719 Kč
Cena bez DPH: 594 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 353486
ElectronicCZ titulky

NHL 17 CZ [XBOX ONE]

Přichází květnové hokejové šílenství! Kromě mistrovství světa v ledním hokeji s i můžete užít i s NHL 17 za zvýhodněnou cenu, ke které dostanete navíc i exkluzivní puk!




V pokračování úspěšné série NHL od EA se kromě vylepšené grafiky můžete těšit na řadu dalších úprav. Při výrobě hry byl kladen důraz na vylepšené hraní s hlubším a více přizpůsobitelným herním zážitkem v populárních módech hry. Budete mít možnost upravovat vaši značku, hrát v mezinárodních zápasech, přepsat historii a hrát lokálně, nebo online.

Od klíčových brankářských zákroků, po souboje o milimetry před svatyní soupeře, ve hře NHL 17 byl kladen důraz na vylepšení herních mechanik ve všech třech zónách kluziště. Díky hlubším a více přizpůsobitelným zážitkem v nejpopulárnějších módech, byly vytvořeny nové zážitky, které se spojí do dosud vzrušujícími a nejlepšího hokejového zážitku. Nebude záležet na tom, zda vyzvete přítele na gauči při lokální hře, nebo budete vést tým na elitní úrovni soutěží, s hrou NHL 17 můžete tvarovat Váš hokejový odkaz na místech, na kterých vám záleží.

Také můžete očekávat vylepšený systém progrese v EASHL Player Rank System, kde získáte nové odznaky a předměty pro vašich hráčů, tým a pro arénu v NHL 17 . Začnete s obyčejnou arénou a postupně ji vylepšíte na mezinárodní sídlo hokeje. Budete ji tvořit za pomoci Arena Creatoru. Budete mít možnost měnit ledovou plochu, kostku, tribuny, písně při gólech.

Rovněž budete moci upravovat i Váš tým. Budete maz možnost měnit dresy, přidávat vzory, barvy, nášivky a loga, které budou na dresech během sezóny. V EASHL módu si odemknete pro tyto úpravy nové předměty. Znovu se do hry vrací trenér, který si prošel mnoho změnami. Trenéři budou vylepšovat výkonnost týmu a udělovat důležité rady během zápasů.

Uvidíme i vylepšený systém stavby týmu, který je po novém nazvaný HUT Synergy. Zocelovat svůj tým, spojíte hráčů, objevíte jejich silné stránky a vytvoříte tým snů. Poprvé uvidíme ECHL ligu s 27 týmy. Nováčci budou mít na výběr mnoho možností usnadnění hry se skoro sto kroky.

NHL_17_PUK


Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
CZ titulkyEN dabing

Recenze na NHL 17 CZ

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.