Overcooked! Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Overcooked! - XBOX ONEOvercooked! - XBOX ONEOvercooked! - XBOX ONEOvercooked! - NSWOvercooked! - NSWOvercooked! - NSW
Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
Kód produktu: 359091
TeamEN dabing
 
Chceš ušetřit 30 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 439 Kč

Overcooked! [PS4]


Hra Overcooked je chaotická kooperace, kterou můžete hrát o samotě, nebo s přáteli doma na sedačce. S ostatními šéfkuchaři z Vašeho týmu musíte společně připravit, uvařit a servírovat celou škálu chutných objednávek, před tím než se hluční zákazníci zvednou a odejdou pryč. Naostřete si nože a oprašte Vaše šéfkuchařský rondony, v této bláznivé kuchyni není místo na chyby a sázky jsou příliš vysoké.

Cibulové království je v nebezpečí a zachránit ho může jen kuchařské umění nejvyšší úrovně. Ve hře Overcooked musí hráči cestovat celou škálou nelítostných a podivuhodných kuchyní na cestě stát se mistry šéfkuchaři, kteří budou schopni pokořit starobylé zlo zamořující zem.

Hrajte sami nebo v klasicky chaotické kooperaci až pro čtyři hráče v módech výzvy a kooperativy. Budete muset připravit škálu různých jídel a spolupracovat, abyste se stali nejefektivnějším a naujultimátnejším týmem.


  • Nový druh kulinářské kooperativní hry. Cibulové království je svět plný nemilosrdných a neobvyklých kuchyní, které musíte pokořit.
  • Při hraní budete odemykat nové úrovně, nové postavy šéfkuchařů a mód ve kterém se týmy dvou lidí postaví proti sobě.
  • Zahrnuje exkluzivní DLC, The Last Mors, ve kterém se nachází 6 nových úrovní, svět Desert Island a 6 bláznivých šéfkuchařů.