SimCity PC DVD

Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 362623
ElectronicEN dabing

SimCity [PC DVD]


Matka všech simulátorů míst je zpět! Vytvořte si město podle vlastních představ a zvolte si, jakým směrem se má rozvíjet a jak to ovlivní svých obyvatel, Simíky. Každé rozhodnutí, malé či velké, má reálné následky.

Pokud investujete do těžkého průmyslu, Vaše ekonomika poroste, ale jen za cenu zhoršeného zdraví Simíků v důsledku znečištění. Pokud naopak zavedete zelené technologie s cílem zkvalitnit život Simíků, riskujete vyšší daně a nezaměstnanost.

Spojte síly s přáteli ve snaze čelit globálním výzvám. Vypusťte raketoplán, snižte emise uhlíku, nebo vybudujte úžasné stavitelské díla. Soutěžit můžete v globálních i regionálních žebříčcích o titul nejbohatšího, najšpinavšieho zda nejšťastnějšího města v herním světě!


  • Tvůrčí a široce přizpůsobitelný svět nabízí unikátní herní výhody v zábavním dotykovém rozhraní.
  • Simíci ve městě mohou s Vámi přímo komunikovat a je jen na Vás, jak zareagujete na jejich potřeby. Budete jim naslouchat, nebo je ignorovat? Anebo zneužijete moc pro osobní prospěch a slávu?
  • Proměňte své město na ráj hazardu, průmyslový konglomerát, zda centrum vzdělanosti a sledujte, jak postupně mění svou tvář.
  • Vůbec poprvé můžete ve spolupráci s kamarádem vybudovat celou oblast! Na regionální i globální úrovni můžete spojit síly, nebo si navzájem konkurovat a přijímat rozhodnutí, která ovlivní celý velký svět SimCity.
  • V SimCity se představuje engine GlassBox, revoluční simulační technologie s možností ovlivňovat životy jednotlivých Simíků, spravovat úroveň simulace města a řídit několik městských simulací současně.

  • Recenze na SimCity

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.