the Technomancer Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA the Technomancer - PS4the Technomancer - XBOX ONE
Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 350727
FocusEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

the Technomancer [PC DVD]


Hra se odehrává na planetě Mars během války o vodu, hra The Technomancer je nového, okouzlující sci-fi RPG, které vyvinuly ve studiu Spiders pro systémy PlayStation 4, Xbox One a PC.

Cílevědomý Technomancer je ohrožen tajemstvími z jeho minulosti a musí navigovat v nepřátelském prostředí, kde bude hledat odpovědi, které mohou být klíčem k ochraně jeho budoucnosti. Hra The Technomancer nabízí hráčům herní styl dynamického RPG a akčně orientované souboje napříč čtyřmi různými stromy schopností, které se koncentrují na tři různé bojové styly a destruktivní na elektřinu zaměřené schopnosti Technomancerov. Ale hrubá síla Vás nedostane z každé situace, dialogy v konverzacích hrají důležitou roli a mění příběh podle toho, jaké možnosti zvolíte.

Při vašem dobrodružství budete vyrábět výzbroj, zbraně a brnění pro Vás a pro druhů, které si najmete, čím budete rozvíjet vztahy s těmito důležitými spojenci. Budete čelit nemilosrdným vrahem a mimozemské divoké zvěře, budete schopni přežít dostatečně dlouho na to, abyste odhalili pravdu?

Technomanceri jsou bojoví mágové, s vrozeným talentem ovládnout ničivé elektrické síly za použití kybernetických implantátů. Jsou respektování a obávaní, jsou impozantními bojovníky, kteří jsou od mládí trénováni. Jste jedním z nich a blížíte se k slavnostnímu rituálu, díky kterému se stanete plnohodnotným Technomancerom.

  • Dobrodružství, které se odehrává na pouštích a v terraformovaných tropech post apokalyptické rudé planety.
  • Hluboký systém výroby výzbroje, která mění vzhled zbraní a brnění.
  • 3 bojové styly a mnoho úprav postavy.
  • Využijte mocnou Technomancerskú magii na vašich nepřátel.
  • Vysoce reaktivní svět, který se mění v souladu s vašimi rozhodnutími.

  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    EN dabingDE titulky

    Recenze na the Technomancer

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.