Bayonetta 2 Nintendo SWITCH

Cena s DPH
1 239 Kč
Cena bez DPH: 1 024 Kč
 
Kód produktu: 379726
NintendoEN dabing
 
Chceš ušetřit 470 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 769 Kč

Bayonetta 2 [NSW]


Bayonetta
Vysoce stylizovaná akční hra od tvůrce Hideki Kamiya (stojícího za takovými herními ikonami jako Resident Evil 1 a 2, či Devil May Cry. Čarodějnice ovládající síly, které daleko převyšují možnosti smrtelníků, bojuje s nepřáteli s andělskou tváří a s rozměry dosud nevídanými.

Animace a pohyby hlavní hrdinky mají až baletní charakter a tak hráče nejen oslní svým uměním rozsekat nepřítele na cimpr campr, ale ještě si užijí estetiky a ladnosti až až. Bayonetta svou akcí a intenzivním zážitkem z boje určuje nový směr akčních her.
Bayonetta 2
Bayonetta se vrací! Ve vrcholovém pokračování této kritiky uznávané akční série budete připoutáni před své monitory od začátku do konce. Překypující úžasnými videosekvencí a souboji, které jsou vzrušující, než kdykoli předtím, tato hra prostě nikdy nepřestává s akcí. Bojujte na vrcholu letadla, které stoupá nad centrem města. Změřte si síly s obrovským andělem, který má bič namísto ruky, na střeše rychlovlaku! A vydejte se do nebes a bojujte s démonickými monstry přímo na vrcholu mrakodrapu. V Bayonetta 2 se jednoduše stylem nešetří.

Vyzbrojená novými zbraněmi a schopnostmi, nechává Bayonetta své nepřátele bezradných v záplavě nových pohybů a mučivých útoků. Výměnou za magické body dokáže Bayonetta nyní vyvolat pomocí nové schopnosti Umbra Climax démonické monstra a zasadit smrtící útoky.

Můžete si vybrat mezi normálním a dotykovým herním stylem. V normálním režimu můžete využívat unikátní systém ovládání, který je znám pouze ze hry Bayonetta a je ověřen tisíci hráčů předchozí hry. V dotykovém módu máte naopak zcela nový styl hraní, který padne všem těm, kteří nejsou zvyklí na akční hry, nebo prostě jen hledají něco nového. Dotykový displej ovladače Wii U GamePad můžete využívat k ovládání Bayonetty a její pohybů, útoků i uhýbat před nepřátelskými útoky.


  • Bayonettina dlouholetá přítelkyně a Umbra čarodějnice Jeanne se objevuje ve hře jako Nehratelný postava a pomáhá jí uskutečňovat kombo útoky a rozdávat nepřítelem intenzivně rány.
  • Vezměte s sebou akci pryč od velké obrazovky! Bayonetta 2 podporuje hraní jen na ovladači Wii U GamePad bez použití TV, takže se Vaši rodinní příslušníci mohou dívat na filmy dokud si užíváte Bayonetta 2.



    Hra Bayonetta je v balení přiložena ve formě DLC kódu!


  • Recenze na Bayonetta 2

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.