PES 2015: Pro Evolution Soccer Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA PES 2015: Pro Evolution Soccer - PS4PES 2015: Pro Evolution Soccer - XBOX ONEPES 2015: Pro Evolution Soccer - XBOX 360
Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 258236
KONAMIEN dabing

PES 2015: Pro Evolution Soccer [PS3]

"Hřiště je naše" je mottem hry Pro Evolution Soccer 2015. Díky společnému úsilí produkčních týmů v Tokiu a Windsoru se podařilo perfektně napodobit ty nejlepší momenty vrcholového fotbalu. V PES 2015 Vás čeká skutečný návrat k základním hodnotám série Pro Evolution Soccer jako jsou totální kontrola, extra citlivé ovládání a proslulá hratelnost, ve které máte neomezenou kontrolu nad tím, jakým způsobem hrajete. Kompletně bylo propracovaných mnoho klíčových prvků pro to, aby byla každá přihrávka, střela, nebo běh bez míče jemně vyvážená s ohledem na maximální spokojenost hráčů s akcí na inhrisku.

Pro Evolution Soccer 2015 na novou generaci konzolí je také první hrou série Pro Evolution Soccer běžící na ohromujícím FOX engine. Výkon nové vlny konzol, které debutovali v roce 2013, umožňuje úroveň vizuální ostrosti a pokrok v hratelnosti, které byly dříve nemožné. Všechny grafické prvky ve hře od hráčů, přes dav, po stadiony nyní profitují z jediného zdroje osvětlení v reálném čase, které přirozeně oživuje hru.

Série Pro Evolution Soccer se vždy soustředila na realismus tím, že Vás nechala nespoutaně řádit s těmi největšími světovými hvězdami. Hra PES 2015, která běží na FOX engine, v tom pokračuje s cílem přinést ty nejlepší hráče a týmy k pulsujícímu životu díky detailnímu zpracování nejlepších herních stylů světových hvězd.



  • Rychlé ovládání umožňuje instinktivně reakce na každý okamžik hry.
  • Vysoce rozvinuté AI nyní neustále přizpůsobuje akci na celém hřišti. Spoluhráči vždy nabízejí různé možnosti a podporu a běží do otevřeného prostoru, hledají si místo, nebo brání soupeře.
  • Ovládněte kompletně nové schopnosti při vedení míče a používejte tempo, běh a sprinty na oklamání soupeře.
  • Vyberte si přesně jak a kdy bránit. Úspěšná obrana je ve Vašich rukou.
  • Nový systém střelby umožňuje různé neomezené styly střel na bránu.
  • Možnosti přihrávek k dispozici při přihrávání finální přihrávky byly rozšířeny.
  • Schopnost vést míč v prostoru a porazit svého osobního obránce jsou vrazit vylepšené.

  • Recenze na PES 2015: Pro Evolution Soccer

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.