2014 FIFA World Cup Brazil PS3

Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 230475
ElectronicCZ dabing

2014 FIFA World Cup Brazil [PS3]

Zažijte všechnu zábavu, vzrušení a drama největší fotbalové události. Několik vylepšení a inovací v oceňované hratelnosti FIFA 14 a 100 nových animací dělají z 2014 FIFA World Cup Brazil nejdostupnější, nejzábavnější a nejvíce vzrušující FIFA titul. Zapojte se do největšího turnaje na světě a vyberte si z 203 národních týmů v té nejhlubší sadě herních módů, jaká kdy byla v turnajové hře od EA Sports. Ponořte se do mistrovství světa a hrajte na brazilských stadionech a získejte si podporu vylepšeného publika ve hře, která dokonale zachycuje vášeň Mistrovství světa ve fotbale 2014 v Brazílii.

  • Ovládání na světové úrovni Ovládejte míč s využitím zcela nových ovládacích nástrojů: responzivní driblování-Otáčejte se rychleji v každém úhlu a udržte míč pod kontrolou. S levou páčkou můžete porazit soupeře v malé rychlosti díky novému systému driblování. Využijte nové tahy, driblování a nové Brazílií inspirované pohyby a poražte soupeřovu obranu! Vylepšené jsou také přihrávky, které můžete dělat ještě přesněji než kdykoliv předtím. Všechny systémy spolu perfektně reagují a tak máte v rukou přesně takovou kontrolu, jakou potřebujete na zahrání perfektního zápasu.
  • Bleskový pohyb -Změňte směr na míč a také od ní podle potřeby a dostaňte se do správného prostoru. Můžete zrychlit, zpomalit i změnit směr v okamžiku a dělat těsné vyhýbat, jemné doteky a to vše i ve velké rychlosti.
  • Vylepšené taktiky -Nové taktiky umožňují zavařit soupeři ve zcela novém světle. Navigujte pomocí D-padu svých spoluhráčů a určujte jim kam mají běžet a co mají dělat, díky čemuž máte kontrolu nad celým hřištěm.
  • Míčová fyzika od Adidas ® -EA Sports a Adidas se spojily, aby dokázali poskytnout ten nejrealističtější systém míčové fyziky! Využili k tomu fyzikální data naměřeny v laboratořích Adidas v německém Herzogenaurach.
  • Nové penalty -Pociťte tu drama z FIFA World Cup penaltových kopů s novými animacemi a ovládáním střel, které dokáží změnit celý osud národa.
  • Adidas micoach trénink -Splňte Adidas micoach tréninkové programy a zlepšete schopnosti každého ze svých hráčů. Vylepšujte až šest různých atributů a 18 různých aspektů a dostaňte své hráče do nejlepší formy!
  • patriotické podpora -Pociťte podporu celého národa s novými scénami pro publikum, včetně transparentů , vlajek a sedadel-vše dýchá tím, aby vašemu týmu projevilo tu největší podporu.
  • EA Sports rádio -Vyberte si svého komentátora mezi Andy Goldsteinem , Ianem Darkey , Michaelem Daviesem a Rogerem Bennetta . Více , než 50 hodin nahraného komentování udrží vaši hru živou na pořádně dlouhou dobu !

    Klíčové módy :

  • Cesta na FIFA World Cup -Nejhlubší turnajový mód v historii EA Sports . Vyberte si 203 národních týmů schválených FIFA a hrajte až s 32 hráči současně lokálně v kvalifikačních zápasech a dostaňte se do skupin v 2014 FIFA World Cup Brazil.
  • Kapitán svého národa -Užijte si opět jeden z nejslavnějších FIFA módů všech dob ! Začínejte od úplného dna a bojujte ze všech sil v kvalifikačních zápasech až po FIFA World Cup . Díky novým úpravám je mód vhodný i pro nové hráče .
  • Cesta do Rio de Janeiro (online) -Hráči postupují po mapě 12 brazilských tento počet míst na licencovaných a autentických stadionech. Zasoutěžte si v Online soubojích s kterýmkoli z 203 týmů a postupujte, zůstávejte ve městě, nebo buďte přeřazení. Vyhrajte poslední z 12 zápasů, abyste vyzvedli na FIFA World Cup Trophy v Estadio do Maracana v Riu.
  • Online FIFA světový šampionát -zabojujte ve skupinách až po samotné finále. Vyhrajte sedm her po sobě v online žebříčku a získejte FIFA World Cup trofej.
  • Historie kvalifikací -Zahrajte si více než 60 reálných scénářů, které se udály během kvalifikačních zápasů v 2014 FIFA World Cup.
  • Historie finále (online) -Režim, který začíná spolu se začátkem turnaje a je aktualizován každý den podle událostí. Zahrajte si zápasy, které se ten den odehrály přímo na turnaji!
  • Dodatečné módy -2014 FIFA World Cup, Kick Off, Skill Games, Online Friendlies, EA Sports Football Club.



  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    CZ dabingEN dabingDE dabingPL dabingHU dabing

    Recenze na 2014 FIFA World Cup Brazil

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.