PES 2018: Pro Evolution Soccer Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA PES 2018: Pro Evolution Soccer - PS4PES 2018: Pro Evolution Soccer - XBOX ONEPES 2018: Pro Evolution Soccer - PS3PES 2018: Pro Evolution Soccer - XBOX 360
Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 373988
KONAMIEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

PES 2018: Pro Evolution Soccer [PC DVD]


Světově známá kvalita hry byla jemně vyladěna pro vytvoření autenticity krásné hry, která zahrnuje více realistickou herní rychlost. Strategické vedení míče dává uživatelům větší kontrolu při držení míče, také bylo přidáno bránění míče a jednoduché prvky ovládání spouštějí realistické jemné pohyby pro oklamání obrany. Technologie Touch + přidává ovládání míče novou dimenzi díky používání celého těla. V neposlední řadě byly předělány standardní situace a pokutové kopy.
Vylepšené vizuální efekty dodávají hře život. Najdete zde realitě podobné osvětlení stadionů, detaily trávníků, tunely pro příchod hráčů, všechny tyto efekty byly obohaceny o 20000 interaktivních prvků, které byly shromážděny na slavných Camp Nou a Signal Iduna Park. Hráči byli zachyceni pomocí technologie Motion Capture, což hře přidává pocit skutečnosti z každého pohybu hráče. Úplnou změnou prošly i modely hráčů, kde byl kladen detail na sezení oblečení, výšku a jiné fyzické parametry.
Hráčů čeká i nový režim multiplayer. Speciální režim pro lokální hru 2v2 a 3v3 s návštěvou doma, nebo online.
Fanoušky oblíbený režim náhodného výběru zápasů se vrací s novou prezentací a vymoženostmi. Také si můžete užít život v roli manažera klubu v Master League s Turja během přípravy, vylepšeným systémem přestupů hráčů a novými prvky prezentace, které obsahují rozhovory před zápasy a promluvy k hráčům v kabině.
Bylo přidáno nové uživatelské rozhraní a reálné obrázky hráčů a také nová prezentace během zápasů, která dodává hře pocit přímého přenosu.


  • Světově známá kvalita hry byla jemně vyladěna a předělána pro autentický pocit ze hry.
  • Nové uživatelské rozhraní a reálné fotky hráčů.
  • Nové režimy myClub, Random Selection Match a Online co-op.
  • Nové režimy kooperace 2v2 a 3v3 s podporou lokálního hraní.
  • Díky technologii Real Capture hra přináší realistickou vizuální stránku fotbalu.


  • Recenze na PES 2018: Pro Evolution Soccer

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.