PES 2016: Pro Evolution Soccer Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA PES 2016: Pro Evolution Soccer - PS4PES 2016: Pro Evolution Soccer - PS3
Cena s DPH
589 Kč
Cena bez DPH: 487 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 324500
KONAMIEN dabing

PES 2016: Pro Evolution Soccer [XBOX 360]


PES 2016 označuje dvacáté výročí této velmi úspěšné fotbalové série .

Od svých skromných začátků na PSone postupovala série PES od formátu k formátu a přidávala stále více realismu. Toto dědictví zaznívá iv novém mottu hry PES 2016"Miluj minulost, hraj budoucnost", které zvýrazňuje návrat k základním hodnotám série PES v loňském PES 2015 a zaměření se na mnoho nových prvků hratelnosti a prezentace, díky kterým je série dokonalým fotbalovým zážitkem.

Hra PES 2016 si klade za cíl udržet si titul Nejlepší sportovní hra, který získala na herních výstavách a od světových médií v roce 2014, tím, že pokračuje v cestu k vytvoření"nádherné hry". Série má za cíl vrátit se ke svým kořenům a vytvořit vzrušující napětí mezi hráči a přinášet kvalitní PES 2016 hratelnost podle hesla"Hřiště je naše". Od lepšího začlenění špičkové enginu Fox, který oživuje dění na hřišti a vytváří ten nejlepší herní zážitek, po zcela nové vytvoření Master League, každý aspekt hry byl vylepšen a PES 16: Pro Evolution Soccer je proto dalším vynikajícím dílem série .


  • Vzrušující vylepšení opět potvrzují, že série PES je jednotka v hratelnosti.
  • fyzičnost moderní hry se realisticky promítla ve hře PES 2016 ve výrazném vylepšení systému kolizí, který sleduje, jak hráči interagují a vytváří jedinečný výsledek v závislosti na typu nárazu.
  • S novým systémem kolizí jsou vzdušné souboje zcela jedinečným zážitkem v tomto ročníku. Pomocí levé páčky překonejte soupeře, zmäťte většího a silnějšího hráče, nebo najděte nejlepší pozici pro hlavičku/volej.
  • Zdokonalené ovládání 1 na 1 ve hře PES 2016 nabízí širokou škálu pohybů s existujícím způsobem ovládání. Vylepšená doba odezvy Vám umožňuje manévrování v těsných situacích, což má přínos při klamavých pohybech, což umožňuje prudké změny směru, které mohou vyvést obránců z rovnováhy. Situace 1 na 1 nyní nabízejí velký posun a přinášejí vzrušující výsledky. Stejně jako skutečné hřiště nabízí příležitosti pro ty, co jsou dost odvážný, i Vy nyní můžete předvést precizní akce, flexibilní manévry a odpoutat se od obránce. Technika a načasování vede k tomu, že obránce může ztratit rovnováhu a vytváří velké šance, přesně jak si to představujete.
  • Provedení obranného zákroku ve správném čase soupeři odebere a zajistí míč. Míč je okamžitě Vaše, což vytváří možnosti protiútoků.
  • K dispozici je kombinační hra 2-3 hráčů díky vylepšenému konceptu týmové strategie, která závisí na typu taktiky, jakou jste zvolili pro svůj tým. Už nejste odkázán na ruční ovládání, spoluhráči inteligentně běží do prostoru a čekají na přihrávku.
  • Ve snaze vylepšit kvalitu a přidat jedinečnost ve výkonu byly přidány nové parametry brankářem, kteří se nyní odlišují v chytání, likvidováni šancí a odražených míčů. To přidává jedinečný charakter hráčům a Vy víte, se kterými můžete počítat, že míč dříve chytí, než vyrazí, nebo kteří jsou lepší na zastavení střel s malé vzdálenosti.
  • Novinkou v sérii je plná kontrola nad gólovými oslavami pro maximalizaci zážitku při skórování. Výzva na gólovou oslavu se objeví po vstřelenými gólu a Vy můžete použít nějakou jedinečnou akci pouhým stisknutím tlačítka.
  • Slavný a populární režim Master League byl kompletně přepracován a umožňuje Vám ponořit se do manažerského světa fotbalu. Každý prvek byl přepracován, od živých a zahrnujících nabídek po nový a vzrušující systém transferu hráčů av hře PES 2016 nyní jeden z integrálních režimů série nově definuje sinlgeplayerový zážitek.
  • Díky velkému pokroku enginu Fox se vizuály posunuli o obrovský kus. Uvidíte šplouchnutí, když se hráči pokusí získat míč skluzavkou v v dešti nebo odletět kusy trávika při rohovém kopu. Nové noční osvětlení a reálné textury trávníku jsou dalšími z mnoha vylepšení.
  • Poprvé se v sérii PES představuje dynamické počasí, s možností srážek během zápasu. V kombinaci se stále realističtější fyzikou míče mění déšť způsob hry s rychlejšími přihrávkami, přičemž méně zkušení hráči mohou mít problémy s vedením míče. Obránce se může v situaci 1 na 1 uklouznout a padnout. Tato funkce je nachází ve všech offline režimech včetně Master League a stává se důležitým prvkem, který může rozhodnout o výsledku zápasu.
  • 3 nové skupiny animací byly přidány do hry ve snaze zlidštit pohyb hráčů a přivést superhvězdy ve hře k životu. U brankářů je to hojnost animací chytání, zatímco u hráčů v poli bylo přidáno nespočet různých nových animací střelby, přihrávek a vedení míče v závislosti na situaci. Hráči si stěžují, když není odpískán faul nebo gestikulují směrem k spoluhráči, když jim neprihrá do otevřeného prostoru. Nové ovládání 1 na 1 těží z této novinky a hráči tak mohou oklamat své soupeře novými fintami.
  • V posledních několika letech zaznamenala série obrovský pokrok ve fyzice míče av PES 2016 byla dosažena novou úroveň realismu. Každá rotace a odraz jsou vypočteny fyzikou míče pomocí reálných dat, což pomáhá udržet každý okamžik v každé hře unikátním a nepředvídatelným.

  • Recenze na PES 2016: Pro Evolution Soccer

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.