A Hat in Time Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA A Hat in Time - PS4
Cena s DPH
859 Kč
Cena bez DPH: 710 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 401752
HumbleEN dabing

A Hat in Time [NSW]

A Hat in Time je milá 3D plošinovka představující malé děvčátko, které šije klobouky s nezbednými schopnostmi.

V této hře hrajete jako malé časem cestující dívka s velkým kloboukem. Její dobrodružství je pozastaveno, když všechno její palivo, Time Pieces, jsou ztraceny a roztroušeny po blízké planetě. Hat Kid musí skákat, bojovat a šít nové klobouky aby se dostala do každého zákoutí tohoto nového světa, k tomu aby získala zpět její palivo a mohla pokračovat na své cestě.

Každá mise ve hře je unikátní! Tentokrát budete řešit Murder on the Owl Express, hledáním stop a výslechem místních obyvatel, pak budete skupinovým maršálem v The Big Parade nebo plížení se napříč Dead Bird Studiem!

Skákejte volně kolem 5 masivních světů s novými dobrodružstvími, které najdete na každém rohu. Jako každé dítě, Hat Kid miluje lezení a objevování, žádná hora není nikdy velká pro její objevitelského ducha.

Nalezením a sbíráním vzácných a magických vláken, Hat Kid dokáže ušít nové rozkošné klobouky s různými schopnostmi, včetně klobouku čarodějnice, který jí umožní vytvářet explozivní odvary a dřevěná maska ducha, která jí dovolí nahlédnout do jiných dimenzi. Klobouky se mohou stát ještě silnějšími, tím, že připnete odznaky, které najdete, koupíte nebo vyměníte od místních obyvatel.

Recenze na A Hat in Time

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.