Action Pack (3 Games in 1) PC CD

Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 55288
THQ

Action Pack (3 Games in 1) [PC CD]



Balení obsahuje hry The Incredibles, Cars a Ratatouille .



The Incredibles
Bob Parr kdysi býval jedním z největších světových supehrdinov - pod pseudonymem Pan Úžasňák každý den zachraňoval životy a sváděl boje se zloduchy. Nyní však pracuje jako likvidátor škod v pojišťovně a jediné souboje, které svádí, jsou s časem a vzrůstající nadváhou.

Když jej (spolu se všemi ostatními legendárními bojovníky proti zločinu) před patnácti lety donutil sled nešťastných omylů a podivných soudních sporů pověsit svůj super oblek na hřebík, přijal i se svou ženou Helen (Paní Úžasnou) občanskou totožnost a nyní se snaží se svými třemi dětmi žít normálním životem.

Bob má ale neochvějné nutkání vrátit se do akce, k čemuž dostane příležitost v okamžiku, kdy jej tajemná zpráva povolá ke splnění přísně tajného úkolu na vzdáleném ostrově. Když Bob zjistí, že za celým tajemstvím stojí génius zločinu a jeho ďábelská pomsta, vydává se zbytek rodiny Úžasných na záchrannou akci, která je nevídaných soubojů důvtipu a superschopností.

Používejte svých superschopností proti bombám, střelám, robotům či laserům, které ovládá váš nepřítel. Pokud chcete jako jeden z rodiny Úžasných přežít, musíte být prostě úžasný.



  • Akční adventura na motivy stejnojmenného filmu.
  • Hrajte za všechny hlavní postavy z filmu.
  • S pomocí zvláštních superschopností jednotlivých postav bojujete, závodíte a řešíte akční či dobrodružné úkoly.
  • Celých více než 18 úrovní je plných filmové akce, dobrodružství s dávkami humoru.



    Cars
    Humorná a příběhově orientovaná závodní adventure postavena na klíčových scénách z filmu od známého Pixaru, která nabízí možnost ve zvoleném vozítku s vlastní osobností pomáhat postavě jménem Lightening McQueen získat pohár pro vítěze Pistonského šampionátu. Hra obsahuje více než 10 hratelných postav / vozidel s autentickým filmovým dabingem, s nimiž si zazávodíte na více než 50 tratích v otevřeném herním prostředí.

    Blesk McQueen je skvělé závodní auto, které se chce zúčastnit závodu o zlatý píst. Zabloudí a propadne panice. Zůstane sám, a zoufale se snaží najít cestu.

    Cesta ho zavádí až do zapomenutého městečka na silnici 66, kde vyjde na rozestavěnou hlavní třídu a zničí ji.

    Do závodu zbývá jen pár dní a McQueen sedí ve vězení. Odejít může, až když opraví silnici, kterou svou jízdou poškodil. Až se seznámí se zdejšími neobvyklými obyvateli, zjistí, že přátelství a týmová práce je nade vše a že v životě jde hlavně o cestu, nikoliv o cílovou pásku. V akčním finále pak naše autíčko zjistí, co to obnáší být skutečným šampiónem.



  • Závodní adventura na základě filmového příběhu, která zachycuje všechny klíčové momenty z filmu
  • Více než 10 postav z filmu, za které lze hrát a se schopností interakce s ostatními hlavními charaktery z filmu
  • Herní prostředí s 70 závody na 20 různých tratích (závody jak na ulici města tak na samotných závodních tratích)
  • Mnoho mini her
  • Mód pro 2 hráče



    Ratatouille
    Video herní adaptace filmu od studia Pixar, v níž jste obsazeni do role mladého krysáka Remyho, který se dostává do rozporů s rodinou, což má na svědomí jeho láska k dobrému jídlu.

    Hra se odehrává v Paříži, kde na Vás čeká sada miniher, kuchařských klání a nechybí ani hra více hráčů. V průběhu hry bude Remy vařit, bojovat s nepřáteli a společně s tím poznávat i pravé životní hodnoty, jako je láska a přátelství.



  • Více než 30 misí.
  • 6 různých prostředí.
  • Přítomnost mini-her.
  • Hru nadabovali stejní herci jako film.
  • Head-to-head multiplayer.

  • Recenze na Action Pack (3 Games in 1)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.