The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn - PC CDThe Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn - PS3
Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 201579
UbisoftEN dabingHra podporuje snímač Xbox 360 Kinect
Hra podporuje pohybové ovládání Xbox 360 Kinect!


The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn [XBOX 360]

Hra podporuje pohybové ovládání Xbox 360 Kinect .



Ve hře The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn hrajete jako Tintin, neohrožený reportér a hrdina filmu The Adventures of Tintin od režiséra Stevena Spielberga. Vyvinuta v úzké spolupráci s týmem tvůrců filmu, video hra nabízí autentické okouzlující prostředí a postavy z filmu.

Zažijete non-stop akci a dobrodružství během odhalování tajemství vašeho života, které může vést k jednomu z největších potopených pokladů světa. Ale hledání nebude jednoduché a musíte spojit síly s bystrým psem jménem Snowy a nevrlým kapitánem Haddock abyste porazili chamtivých sběratelů umění, výstředních dealerů se zbraněmi a další podvodníky a odhalily pravdu o tajemství lodi Secret of the Unicorn.



  • Hrajte jako Tintin, Snowy, kapitán Haddock, nebo 3 další odemykatelné postavy, z nichž každá má svou vlastní osobnost a schopnosti.
  • Cestujte po světě a objevte více než 20 prostředí z filmu i mimo něj, jak je loď Karaboudjan kapitána Haddock, poušť na severu Sahary, exotické město Bagghar a další.
  • Hrajte sólo a znovu prožijte hlavní momenty filmu prostřednictvím různých způsobů hry, od plošinovky po boj s mečem, nebo létání letadlem.
  • Bavte se ve dvojici v kooperativním režimu společně se svým přítelem, aby Vám pomohl odhalit tajemství! Experimentujte s novými schopnostmi vaší postavy, sbírejte poklady, získejte kostýmy a odemykejte nové mapy.
  • Hrajte proti AI v konkrétních výzvách v režimu Challenge Mode.
  • Více než 20 hodin hraní
  • Pilotujte letadlo přes hřmící bouři, řiďte sajdku v pouštních kaňonů, plavte podvodnými jeskyněmi, bojujte mečem s rytířem ze dne 17. století, řešte hádanky na cestě za neuvěřitelnými poklady a další! Plus, hrajte v současnosti a minulosti během objevování různých stop po předcích kapitána Haddock.
  • Hrajte hru celým svým tělem, nebo prostřednictvím intuitivních gest pomocí PlayStation Move , nebo Xbox 360 Kinect . Hru si ale můžete vychutnat i bez ovladače PlayStation Move , nebo senzoru Kinect .
  • Vyvinuto v úzké spolupráci s týmem tvůrců filmu trvající více než rok a půl, díky čemuž se video hra vyznačuje vysokou kvalitou grafiky, prostředí, postav a hratelnosti v souladu s inovativní grafikou a produkcí filmu.

  • Recenze na The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.