Airbus X Extended Edition PC DVD

Cena s DPH
859 Kč
Cena bez DPH: 710 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 209446
AerosoftEN dabing

Airbus X Extended Edition [PC DVD]

Airbus A320 je jedno z nejúspěšnějších letadel jaké kdy bylo vyrobeno. Letadlo, které jako první kombinovalo fly-by-wire avioniku a lehké materiály v masové produkci, přineslo revoluci v leteckém cestování snížením nákladů potřebných k cestování vzduchem. Také zajistilo společnosti Airbus úspěch na poli producenty letadel ve světě, kde se řadí mezi absolutní špičku.

Airus X Extended Eition staví na základech velmi úspěšném Airbus X vydaného v roce 2010 týmem Aerosoft. Tato nová verze obsahuje mnohem komplexnější a realističtější navigační nástroje a předělávku fly-by-wire implementaci. Každá část letu nyní může být realisticky simulovaná ve Flight Simulator X-logický krok pro všechny fanoušky letecké simulace, kteří mají zájem o skutečný komplexní stimulační zážitek.

Airbus Extended Edition obsahuje 2 nové modely A320 a A321 s unikátní funkcemi jako Airbus wingtip sharklet a MCDU (SIDS, STARs, routes, VNAV).

Plně funkční Virtuální Kokpit Vám nabídne detailně animace (kompletně ozvučené) a vysokou úroveň detailů modelů, které ukazují nekonečné možnosti, co se dá dokázat s Flight Simulator X.

Všechny displeje jsou detailně a snadno čitelné, dokonce iv nižších rozlišeních. Ovládání letadla je vysoce realistické přesně podle designu Airbusu. Displeje Vám automaticky zobrazují všechny potřebné informace přesně tak, jak to Airbus navrhl.



Recenze na Airbus X Extended Edition

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.