Akai Katana XBOX 360

Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 205413
RisingEN dabing

Akai Katana [XBOX 360]

Zažijte přetížení smyslů s nejnovější sekačkou Akai Katana. Hra se odehrává v paralelním světě připomínajícím japonské období Tais, kde lidé objevili mocné meče krve. Tyto meče byly použity říší na rozdrcení sousedních zemí a pro uvolnění jejich obrovské ničivé síly jsou nutné lidské oběti.

Avšak všechno to krveprolití a moc získaná obětováním blízkých rodinných příslušníků způsobila, že majitelé těchto mečů si věci dobře promysleli. S novým plánem as mocí pocházející z mečů, které má k dispozici, se nyní tato malá skupina rebelů postavila proti tyranské říši.

Vytvořená speciálně pro platformu Xbox 360 nabízí Akai Katana nové úrovně, postavy a nový bodovací systém. Grafika je přizpůsobena tak, aby vyhovovala poměru obrazovek 16:9 a všechno je ještě hezčí s uměleckým stylem ve full HD.



  • Původně byla hra Akai Katana vydaná pro arkádové konzole s poměrem stran 4:3. Nyní přichází propracovaná pro domácí konzole a nabízí nádhernou Full HD grafiku s poměrem stran 16:9.
  • Zcela přepracovaná z arkádové verze obsahuje Akai Katana vylepšený a intenzivnější herní systém, zcela nové úrovně a bossů.
  • Standardní Xbox 360 uživatelské rozhraní bylo zcela přepracováno na plně animované grafické rozhraní. Poutavé uživatelské rozhraní Akai Katana doplňuje atraktivní obsah celé hry.
  • Pro ty, kteří si chtějí vychutnat herní systém arkádové verze je v balení k dispozici i arkádová HD verze s poměrem stran 4:3.
  • Akai Katana přináší online žebříčky a záznamy abyste si mohli porovnat své skóre s přáteli as nejlepšími z nejlepších.

  • Recenze na Akai Katana

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.