Ben 10 Alien Force: Vilgax Attacks XBOX 360

Cena s DPH
649 Kč
Cena bez DPH: 536 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 52230
D3

Ben 10 Alien Force: Vilgax Attacks [XBOX 360]



Ben 10 Alien Force: Vilgax Attacks je nejnovější hra v sérii založené na hitů televizním seriálu společnosti Cartoon Network, Ben 10: Alien Force.

Ve hře zažijete akční dobrodružství v rozlehlém světě Alien Force, když vezmete Bena a Omnitrix do vesmíru a na mimozemské planety vůbec poprvé v sérii. V originálním příběhu vyvinutém speciálně pro hru bude Ben používat deset svých mimozemských forem - Echo Echo, Goop, Brainstorm, Chromastone, Big Chill, Humungousaur, SpiderMonkey, Swampfire, Jet Ray a Cannonbolt - a jejich specifické síly v boji se svým největším nepřítelem, Vilgax -em a extrémním týmem obávaných nepřátel ve snaze překazit velký plán na dobytí vesmíru. Také se vydáte na cestu ve vylepšovateľnej kosmické lodi na nikdy předtím neviděné planety a prostřílet se přes asteroidové pole a nepřátelské lodě.

S vyváženým obsahem solidní směsi boje, hádanek a plošinový akce, nabízí Ben 10 Alien Force: Vilgax Attacks hodiny hraní pro hráče všech schpnostných úrovní.



  • Hrajte jako Ben a 10 jeho mimozemských forem - poprvé vůbec stáhněte plnou kontrolu nad Benem a Omnitrix přístup k mimozemským formám: Echo Echo, Goop, Brainstorm, Chromastone, Big Chill, Humungousaur, SpiderMonkey , Swampfire, Jet Ray, a Cannonbolt a používejte oheň, elektrické výboje, Zmrazujte nepřátel, plus mnoho dalšího!
  • Autenticky vstupte do světa Alien Force - zahrajte si jedinou konzolovou video hru, která umožňuje ovládat Bena a několik mimozemských superhrdinů, prozkoumejte nikdy předtím neviděné lokality, nepřátele a postavy, a objevte oblíbená místa z nejlepších epizod TV seriálu.
  • Originální příběh založený na TV sérii Ben 10: Alien Force - prostřílejte se polem asteroidů a nepřátelskými loděmi v upravitelné kosmické lodi na nikdy předtím neviděné a vzrušující mimozemské planety a zažijte akční intergalaktické dobrodružství,
  • Poražte obávaných nepřátel - bojujte proti Benovi největším nepřítelem, včetně Vilgax-a.
  • Založeno na úspěšné televizní sérii - televizní seriál Ben 10: Alien Force je jedničkou ve sledovanosti na Cartoon Network ve svém časovém úseku.
  • Výjimečná úroveň autenticity - grafický styl a zvukové efekty hry autenticky představují televizní seriál, přičemž hru dokonce nadabovali herci z původního televizního obsazení.
  • Ben 10 na next-gen platformě - podstatně vylepšené vizuální efekty dělají z titulu Ben 10 Alien Force: Vilgax Attacks nejpokročilejší hru v sérii.

  • Recenze na Ben 10 Alien Force: Vilgax Attacks

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.