Alternativa CZ PC DVD

Cena s DPH
129 Kč
Cena bez DPH: 107 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 53850
Centauri

Alternativa CZ [PC DVD]



Adventura Alternativa vás zavede do roku 2045, kdy přetechnizovaný svět uvízl ve své vlastní pasti a rozdělil lidi na ty, kteří mají vše a na zbytek, který nemá nic. Do doby, kdy stroje vzali lidem téměř veškerou práci, a ti co nepracují, neznamenají ve světě tvrdé vojenské diktatury absolutně nic.

Největší světová výrobní korporace Endoru za podivných okolností ruší stavbu svého nového luxusního sídla v technické čtvrti Prahy. Všichni dělníci jsou propuštěni a tím pádem ztrácejí Kartu - propustku do života. Mezi nimi je i Richard Roček, mladý muž, který jako mnozí vyrostl bez rodiny v sirotčinci. Ví, že bez práce dlouho nepřežije, jenže práci bez Karty také nedostane. Stává se tedy dalším z mnoha milionů ubožáků, pro jejichž život ztratil smysl a hodnotu. Jenže Robert se jen tak lehce nevzdá. Chce žít, chce doufat, chce bojovat. A to nejen za svůj život, ale i za životy jiných. Plný zoufalství, ale také odhodlání se přidává k odboji - lidem, kteří si dovolili nesouhlasit a kteří jsou vládou lovení jako štvaná zvěř. Pomalu však začne pronikat do sítě intrik a machinací, které prostřednictvím jeho bývalého zaměstnavatele kontaminovaly zubožena svět jako smrtící mor.

Alternativa je zpracována formou zcela klasické 2,5 D point-and-click adventury. 2,5 D znamená, že herní lokace jsou sice predrenderované, ale zasazené do 3D prostoru umožňujícího dynamické nasvícení, stíny a samozřejmě 3D postavy.

Recenze na Alternativa CZ

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.