Anima: Gate of Memories PS4

Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 353617
BadLandEN dabing

Anima: Gate of Memories [PS4]


Anima: Gate of Memories je akční RPG z pohledu třetí osoby, zaměřené na souboje a průzkum. Hráči si užijí hluboký příběh s mnoha aspekty, ve kterém budou mít jejich akce a volby přímý dopad na příběh a rozhodnou o osudu postav. Při cestě do tajemné věže a krásné animovaného světu Gaia, budou hráči muset zdolat epické souboje a impozantních soupeřů, kteří budou mít speciální prvky a herní styl.

Přidejte se k Bearer a Ergo, agentem prastaré asociace nazvané Nathaniel, která po staletí chránila lidstvo před temnotou, na jejich cestě za znovu vstoupí artefaktu zvaného"The Byblos", který byl ukraden odpadlíkem řádu. Po dlouhém pronásledování, po přechodech zón zničených válkou, se jim podaří zahnat uprchlíka do kouta uprostřed prastaré stavby. Náhle celou zónu pohltí světlo. Naši protagonisté se vzbudí uprostřed podivuhodné struktury, kde nejsou samotě; také sem byly povolány podivuhodné bytosti. Oba rychle zjišťují, že se začíná něco temnější než si dokázali představit, válka ve stínech, ve které budou mít oba vedoucí úlohu.

Hra Anima: Gate of Memories je založena na mezinárodních fantasy RPG knihách, Anima Beyond Fantasy.


  • Řada zakončení. Rozhodnutí a akce hráčů ovlivní příběh a rozhodnou o osudu postav.
  • Epické souboje s impozantními nepřáteli. Vyzvěte mnoho legendárních bytostí, každá s vlastními speciálními prvky a herním stylem.
  • Hluboký systém soubojů. Soubojový systém kombinuje RPG prvky s rychle laděnou akcí a působivými útoky, či kouzly.
  • Unikátní lokality. Cestujte napříč tajemnou věží a světem Gaia, přes omračující pozadí a místa.
  • Obrovský svět. Můžete se pohybovat s obrovskou volností, navštěvovat různé lokality, budete mít možnost vždy znovu následovat své kroky a znovu se vrátit na všechna místa, objevovat tajemství a odemykat přístup na nová místa.
  • Přizpůsobitelné stromy schopností.



  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    EN dabingDE dabingPL titulky

    Recenze na Anima: Gate of Memories

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.