Anno 2070: Deep Ocean PC DVD

Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 232824
UbisoftEN dabing

Anno 2070: Deep Ocean [PC DVD]

V hloubce oceánu, skrytá v porostlých kamenech po celá léta, frakce Techs vypouští svou největší moc: geotermální energetickou generaci. Toto nejmocnější zařízení budoucnosti světa 2070 umožňuje prozkoumat nejtemnější zákoutí hlubokého modrého moře. Jako nosný pilíř nové hratelnosti nabízejí podvodné plošiny nové průmyslové možnosti, rozsáhlé produkční stromy a dosud neznámé zdroje.

Tento úspěch posouvá frakci Tech na zcela novou úroveň-na Populaci géniů. Za tu se sami prohlašují i nad hladinou moře. Impozantní monumenty, rozličné nové budovy a novou poptávku umocňuje jejich pozici. Podvodný průzkum a odhalení vyžadují, abyste dokázali využít výhody nového prostředí a jeho nových zdrojů a to využitím jak diplomacie a obchodu, tak i nových mocných zbraní, které umožní vaší civilizaci prosperovat iv tomto nehostinném prostředí.

Hra je postavena do prostředí izolovaných ostrovů , které musíte ovládnout a ponořit se do hloubky v jejich okolí, kde dokážete vystavět futuristický ponořen průmysl, který podporuje vaši expandující ekonomiku. Abyste si pěstovali svou nadvládu , stavěli nové budovy a monumenty , otevíraly elektrárny a odhalily nové exkluzivní energetické zdroje vedle budování nových podvodných obchodních sítí . Vyvíjejte , rozvíjejte a přistupujte k vytváření nové civilizace , která má možnost získat to , po čem každý touží-jméno pokročilé populace géniů .

Ajkeď je úchvatná evoluce přímo v srdci nové hratelnosti, nepodceňujte své prostředí . Příroda vám může uštědřit několik devastujících živelných ran , které mohou způsobit nemalé problémy, pokud nebudete na ně vhodně připraveni !



Recenze na Anno 2070: Deep Ocean

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.