anno 2205 PC DVD

Cena s DPH
339 Kč
Cena bez DPH: 280 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 353224
UbisoftEN dabing

anno 2205 [PC DVD]


Anno 2205 -oblíbená stavitelská hra se vydává do vesmíru!

Ve hře Anno 2205 se přidáte k dalšímu lidskému kroku do budoucna se slibem vybudování lepších zítřků. Dobijete planetu Zemi, vybudujete bohaté, hemžící se města a obrovské průmyslové komplexy, ale pro zajištění prosperity vašeho lidu se musíte vydat do vesmíru.

Vědecký průlom v energetické fúzi slibuje revoluci ve všech aspektech společnosti. Potřebný izotop, helium-3 je možné najít v zberateľných množstvích pouze na měsíci. Vydejte se do vesmíru a vytvořte kolonii na měsíci ve vzrušující vesmírné honičce za surovinami a mocí.

Mistrovský, ekonomický herní styl se vrací vyzdvihuje strategické stavění budov do nových výšin, vysílá ho do vesmíru!

  • Oceněná stavitelská hra se vydává ke hvězdám
    Hra Anno 2205 je šestým pokračováním cenami ověnčené série ANNO , která se vydává do vesmíru . Kolonizujte kontinenty na planetě Zemi, zřiďte základny na měsíci a ťažte měsíční zdroje, díky kterým proměníte vaše města na vzkvétající metropole.

  • Neomezené stavění míst
    Tisíce hodin dostupného a vzrušujícího hraní vám umožní se vydat za hranice příběhu a vybudovat monumentální města s tisíci budov. Kontroluje vaši narůstající korporaci, zároveň na více místech, na Zemi a Měsíci. Hra přináší revoluční"Session" mód, který Vám umožní hrát na mnoha ostrovech, čímž propojíte několik regionů. Hra Anno 2205 je největší v sérii, nabízí nekončenú hodnotu opakovaného hraní na ostrovech 5 krát větších než v předešlých dílech.

  • benevolentní grafika přivádí města k životu
    Nový herní engine nabízí pravý smysl velkoleposti a přináší neočekávané úrovně detailu a pohlcení. Vaše město přichází k životu díky létajícím autům a více než jednomu milionu prosperujících občanů vedle hučící továrnách, skřípějících dolech a úžasnému divokému životu, všechny tyto věci jsou animované a podporovány díky vašim akcím.



  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    EN dabingDE dabingPL titulky

    Recenze na anno 2205

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.