Another War CZ PC CD

Cena s DPH
129 Kč
Cena bez DPH: 107 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 54797
Cenega

Another War CZ [PC CD]



Another War je RPG hra odehrávající se v prostředí okupované Evropy za 2. světové války. Vtipná a humorná zápletka spojená s vyspělým systémem vývoje postav vám přinese mnoho dnů nerušené zábavy. Žoldák, muž žijící podle svých pravidel a dobrodruh, který byl zapleten do špinavé hry mezi světovými mocnostmi, se snaží zachránit svého přítele, jenž uvízl v nacistických rukou.

Děj hry začíná v zapomenuté francouzské vesničce, kde jsou jedinou známkou nacistické okupace vojáci Wehrmachtu v místním baru a sem tam nějaká ta německá hlídka a končí uprostřed pekla Leningradu, v němž hrdina nalézá jeden z nejtajnějších ruských a německých projektů.

Hra Another War je renderovaná softwarem Maya 3.0. Pohled je izometrický a pozadí je vyplněno patřičnými detaily. Zvláštní pozornost byla věnována podrobnému zpracování uniforem, zbraní a dalších doplňků.

Detailní prostředí je obohaceno škálou efektů, jako jsou exploze, kouř, plameny a přírodní jevy. Zároveň si můžete vychutnat 3D zvuk v závislosti na aktuální pozici.

Hra je určena pro běžné hráčské publikum, na své si přijdou i fanoušci her Fallout, Planescape: Torment, Diablo atd.. Věková hranice je 16 let a má své opodstatnění. Starší hráči jistě ocení narážky na klasické filmy jako Dobyvatelé ztracené archy, Zachraňte vojína Ryana, Tucet špinavců a mnoho dalších. To jsou lákadla, která činí hru Another War jistě atraktivní i pro starší věkovou skupinu.

Recenze na Another War CZ

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.