Aquapazza: Aquaplus Dream Match PS3

Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 219404
AtlusEN dabing

Aquapazza: Aquaplus Dream Match [PS3]

Aquapazza: Aquaplus Dream Match je zajímavým přírůstkem v žánru 2D bojovek. Díky spojení různých Aquaplus titulů-včetně To Heart, Utawarerumono a Tears to Tiara.

Aquapazza: Aquaplus Dream Match je plná kuriózních postav (mnohé z nich jsou ... vyvinuty středoškolačky), kuriózních zbraní (včetně stojanu na knihy, metly či kola) a celkového systému fungování, který je založen například na tom, jak se Vaše postava cítí (Active Emotion System). Pokud se usmívá, její údery jsou mocnější, ale když se cítí nejistě, naopak utrpí sníženou obranou. Tato nálada se odvíjí například od množství kontinuálních úderů uštedrených protivníkovi. Hra se také může pochlubit Partner Assistance funkcí, kde během boje můžete využívat ze zálohy schopnosti svého zvoleného partnera.

  • Množství speciálních schopností, které využívají Power Gauge. Některé fungují jen za určitých podmínek, jako například Splash Arts, které fungují jen když máte 1/2 života a Váš portrét začne blikat.
  • Active Emotion System umožňuje zvýšit způsobené zranění o 10 až 15 %, nebo naopak snížit obranu protivníka, nebo i obojí současně.
  • Partner Assistance-vyvolejte svého partnera ze zálohy a využijte jeho schopnosti, když je na to vhodný čas.



  • Recenze na Aquapazza: Aquaplus Dream Match

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.