ARMA 3 PC DVD

Cena s DPH
779 Kč
Cena bez DPH: 644 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 218962
BohemiaEN dabing

ARMA 3 [PC DVD]

Arma 3 je nejnovějším pokračováním úspěšné série taktických vojenských simulátorů, které kombinuje sílu svých předchůdců s radikálními vylepšeními herního enginu. Arma 3 poskytne hráči unikátní zážitek sandboxové-orientovaného boje, postaveného do nejdetailnějších a největších prostředí v sérii. Budete bojovat skrz příběhově orientované kampaně tím, že převezmete kontrolu nad množstvím vozidel, letadel a lodí, a osvojíte si arzenál od klasických pistolí po sofistikované zbraně.

Po letech intenzivní války proti Východním armádám se Evropa stala poslední stojící silou NATO. Na pokraji ponoření do moře udělá NATO nejzoufalejší rozhodnutí. V naději, že se zmocní něčeho, co se zdá být dobře střeženým vojenským tajemstvím, spustí plán Operation Magnitude. Malá skupinka Speciálních jednotek a Výzkumníky je vyslána na ostrov ve Středozemním moři hluboko za nepřátelskými liniemi. Bohužel mise je zkompromitovaných, vojenská skupina zničena a Kapitán Scott Miller je vyplaven na nepřátelském ostrově. Ve snaze splnit misi se postaví nebezpečí moderní války, nelítostného prostředí a následků vlastních rozhodnutí ...

  • Přejděte cestu z osamělé kořisti na vojenského velitele ozbrojených sil v otevřené a příběhově orientované kampani.
  • Obsluhujte množství letadel, vozidel a lodí s věrohodnou simulací, střílejte ze všeho od pistolí po sofistikované zbraňové systémy.
  • Vyberte si vlastní uniformu, skonštruujte si vlastní zbraňový kit, změňte výzbroj a vyzbrojte se, jak potřebujete.
  • Získejte výhodu díky PhysX podpoře pro simulaci vozidel, herní interakce a předělán systém animací.
  • Prozkoumejte nepřekonatelnou moderní pozemní válku postavenou do autentických prostředí středozemního moře, vymodelovaného z reálných geografických dat.
  • Multiplayer-užijte si zážitek s přáteli v kooperativním i konkurenčním multiplayer módu s plnou podporou dedikovanými servery s Windows i Linux.
  • Kompletně rozšiřitelná a modovateľná-Redizajnujte a vytvořte vlastní scénáře s využitím intuitivního Mission Editoru.



  • Recenze na ARMA 3

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.