ArmA 2: Armáda České republiky CZ PC DVD

Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 208316
BohemiaCZ titulky

ArmA 2: Armáda České republiky CZ [PC DVD]

ArmA 2 představuje světovou špičku mezi pokročilými vojenskými simulátory. Používá nejnovější technologie, reálně geografické údaje, detailně zpracované vojenské jednotky a vozidla. Arma 2: Armáda České republiky je rozšíření k samostatně hratelné hře Arma 2: Kombinované operace CZ , která je součástí tohoto balení.

ArmA 2: Armáda České republiky přináší nejen velké množství autenticky vymodelovaných reálných jednotek a vozidel, ale také detailně a pečlivě vytvořené herní prostředí, které představují nasazení současné české armády v různých operacích po celém světě.

Občanská válka v Bystrici končí. Její následky ale děsí lidi dál. Váleční zločinci terorizují zemi a jejich milice rabují a vraždí civilní obyvatelstvo. Jedním z nich je plukovník Miyovic. Jednotky Armády České republiky jsou proto vyslány obnovit klid a pořádek.

Po nastolení míru v Takistane mohli spojenecké jednotky nasadit menší počet provinčních rekonstrukčních týmů. Místní polovojenské jednotky se bohužel nadále pokoušejí narušit a zcela zastavit proces obnovy země. České jednotky operující v oblasti ale mohou pomoci toto status quo změnit.



  • Doplňuje rozsáhlý arzenál otevřeného světa ArmA o současné české vojenské jednotky a techniku včetně L-159 Alca, Pandur II a obrněného vozidla Dingo.
  • Široký výběr zbraní mimo jiné zahrnuje i ty, které vyvinula Česká zbrojovka as (CZ 805 Brent, CZ Scorpio EVO III a CZ 75 PHANTOM).
  • K dispozici je 15 zcela nových misí spojených do příběhové singleplayer kampaně, dále scénáře a přizpůsobitelné vzorové mise.
  • Dvě nová prostředí, Bystrica a Bukovina, nabízejí na průzkum zelenající se přírodu uprostřed léta.

  • ArmA 2: Armáda České republiky CZ - PC - PlayGoSmart : hodnotenie 5 z 5 na základě 1 hodnocení.

    Recenze na ArmA 2: Armáda České republiky CZ

    Zobrazeno 11 (z 1 hodnocení)
    Celkem stran:   1  
    od Zákazník 5 z 5 Hvězdiček! 10. 11. 2012
    Je to vojenský simulátor.
    Ze začatku budete ze všeho zmatení, ale po pár hodinách hraní, až se trochu rozkoukáte, se hra vyrovná hrám Call of Duty
    P.S. : Sedim u toho celej den a nenudim se! =D
    klady produktu Grafika
    klady produktu Krajina
    klady produktu Editor map
    klady produktu Množství nepřátel
    klady produktu Mnoho vojenské techniky
    klady produktu Horské kolo
    klady produktu Motorka
    zápory produktu Systémové požadavky
    Zobrazeno 11 (z 1 hodnocení)
    Celkem stran:   1