ArmA X (Výroční Edice) PC DVD

Cena s DPH
559 Kč
Cena bez DPH: 462 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 203770
505EN dabing

ArmA X (Výroční Edice) [PC DVD]

Balení obsahuje hry ArmA: Cold War Assault, ArmA: Armed Assault s datadiskem ArmA: Queen’s Gambit a pokračování ArmA 2 s datadisky ArmA 2: Operation Arrowhead, ArmA 2: British Armed Forces a ArmA 2: Private Military Company .



ArmA: Cold War Assault
Hrůzy 2. světové války jsou děsivé. Na Maldenských ostrovech probíhají od soumraku do úsvitu střety a Vy jste mezi nimi chycen. Musíte použít všechny dostupné prostředky ve Vašem arzenálu, abyste se udrželi před přicházející tmou. Victor Struska se vrací do Nogova a myslí si, že bolest války je už minulostí. Trápí ho však noční můry, které se objeví poté, co jsou vojenské jednotky vysazeny nedaleko Nogova.



  • Velte týmu plně vybavených vojáků.
  • Více než 40 autentických vozidel a letadel.
  • pohlcující kampaně a jednotlivé mise.
  • LAN/Internet multiplayer.
  • Obrovské území.



    Arma: Armed Assault
    Následník taktické simulace Operation Flashpoint přichází s novým příběhem z ostrova Sahrani, kde se skupina amerických vojáků ocitne uprostřed ozbrojeného konfliktu severní komunistické země a prodemokratického jihu. Arma: Armed Assault Vám nabízí vše, co bylo tak zábavné na Operation Flashpoint a ještě něco navíc: realistické zbraně, desítky vozidel včetně letadel a člunů, bojiště o rozloze neuvěřitelných 400 čtverečních kilometrů a stovky hodin zábavy při hře s živými protivníky. Postavte se do čela jednotky, která zastaví postup diktátora!



  • Detailní rozmanité prostředí.
  • Obrovské bitevní pole.
  • Střídání počasí a denní doby (včetně odlivu a postavení hvězd.
  • Velký výběr zbraní a vozidel.
  • Unikátní bojové AI.
  • Nový ostrov s velkými městy a plně s přístupnými budovami.
  • Kampaň s novým příběhem inspirovaná událostmi z reálného světa, vojenskou strategií a politikou.
  • Vylepšené ovládání a prostředí.
  • Více než 60 hráčů v multiplayeru (+ AI).
  • Unikátní herní módy.
  • Editor scénářů.
  • Speciální efekty.

    ArmA: Queen’s Gambit
    První datadisk pro taktickou vojenskou simulaci ArmA: Armed Assault , která nabízí dvě nové příběhové kampaně a nové multiplayer mise. První kampaň je nazvaná Rahmadi Conflict a jde o skutečné zakončení hlavní kampaně z původní hry , která je zrealizována přes masivní bitvy na známém ostrově Rahmadi a novém ostrově Porto.

    Druhá nová kampaň se jmenuje Royal Flush a odehrává se 18 měsíců po skončení původního konfliktu . Skupina zkušených žoldáků v ní přijíždí místní vládě s problémy, kterou již dále nemůže řešit armáda. Něco však na této"práci" smrdí, což zřejmě žoldáci zjistí trošku pozdě.

    No a pak jsou tu dva multiplayerové scénáře - Urban Raid a Battle of Porto. V prvním případě jde o kooperativní multiplayer scénář pro šest bojovníků av druhém případě jde o scénář podle vzorce capture and hold až pro 40 hráčů na ostrově Porto.



    ArmA 2
    Plnohodnotné pokračování vojenské simulace ArmA: Armed Assault , která se odehrává v současnosti, ve fiktivní postsovětské republice Černarus. Tam jste vysláni coby členové jednotek United States Marine Corps Force Recon, abyste se postarali o stabilizaci situace a zabránili dalším ztrátám na životech civilistů.

    Druhý díl stejně jako ten první dobře známé vlastnosti, jako je rozlehlý herní svět, extrémně detailní moderní jednotky, zbraně, vozidla či letecké síly. Vedle singleplayeru najdete ve hře i multiplayer s bohatými možnostmi nastavení. Většinu času budete mít po ruce pětičlennou skupinku vojáků, mezi nimiž můžete libovolně přepínat.

    Důležitou roli pro americkou námořní pěchotu sehraje AVV (Amphibious Assault Vehicle) a jeho adaptivní schopnosti často využijete. Naopak Rusové dostanou do vínku moderní tanky jako je T-90, méně pancéřovaný, ale pro vodu uzpůsobený BMP-3, osmikolové APC BTR-90 a protiletadlovou Tungusku-M1. Z letectva na americké straně přibude transportní C-130J Super Hercules, útočný F-35 Joint Strike Fighter au Rusů to bude například vrtulník Mil Mi-24, který byl ikonou Operation Flashpoint a zde se vrací.



    ArmA 2: Operation Arrowhead
    Příběh hry se odehrává tři roky po událostech z ArmA 2 . Dvě fiktivní prostředí (inspirované Afghánistánem), Takistan a Zargabad nabídnou více než 220 km2 prostoru na bojování. Výzbroj a bojové stroje jsou více orientovány na americkou armádu, která se snaží v malé asijské zemi nastolit pořádek. Samozřejmostí je důraz na realističnost válečných operací, stejně jako na detaily výzbroje a výstroje i bojových strojů, mezi kterými jsou MH-47 Chinook, AH-64 Apache, M3 Bradley, tanky T-55, transportéry BTR-600 a mnoho dalších.



    Arma 2: British Armed Forces
    Dva měsíce po vítězství spojenců v Takistane, se snaží nová vláda obnovit válkou zničenou zemi. NATO jim v této činnosti pomáhá, kvůli hrozbě z povstání vedeného zbytky poražené Takistanskej armády v horském regionu Takistanu. Skupina britských výsadkářů hlídkujících v zrádných horách v okolí Zargabad dostane příkaz vyhledat těchto povstaleckých bojovníků.



    Arma 2: Private Military Company
    Rok poté, co britské a koaliční síly úspěšně potlačili povstání v Takistane, se jednotky NATO postupně začínají stahovat z regionu. Břemeno ochrany se přenáší na soukromé vojenské společnosti, konkurence mezi nimi se zvětšuje a roste napětí

  • Recenze na ArmA X (Výroční Edice)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.