Army of Two: The Devil´s Cartel (Overkill Edition) PS3

Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 207495
ElectronicEN dabing

Army of Two: The Devil´s Cartel (Overkill Edition) [PS3]



Zakladatel taktické kooperace ve hrách se vrací! Za unikátní akční hrou Army of Two: The Ďáblův Cartel viděnou z pohledu třetí osoby stojí vývojáři z Visceral Games a díky enginu Frostbite 2 nabízí maximální destrukci prostředí.

Spolu s Vaším parťákem Vás čeká boj proti násilnému drogovému kartelu, který ovládl Mexiko. Musíte zlikvidovat vše, co Vám v boji proti kartelu překáží. V chytlavých misích založených na kooperaci se musí každý z hráčů vzdát svých individuálních zájmů a spolupracovat na společné úloze. Čím efektivnější je Vaše týmová práce, tím více si užijete zábavnou masovou destrukci, kterou Vás odmění nový herní mód Overkill. Explozivní kooperativní kampaň si můžete užít online iv režimu splitscreen na rozdělené obrazovce u Vás doma v obývacím pokoji.



  • Postupujte se svým parťákem strategicky. Využívejte ochranný štít, obcházejte soupeřů a překvapte jejich taktickým vtrhnutí do místnosti či dalšími fintami! Užijte si skutečnou týmovou práci ve dvojici.
  • Dostaňte úroveň Overkill na maximální hodnoty tím, že se svým parťákem takticky spolupracujete. Objevte limity destrukce a společně rozpoutejte ničivé peklo!
  • Prožijte ponurý příběh zasazený do moderního Mexika, které je zmítané drogovou válkou.
  • Upravte výstroj svého tandemu a vyzbrojte jejich taktickou výbavou, která akcí nabitý boj proti drogovému kartelu posune blíže k úspěšnému konci.



    Overkill Edition obsahuje navíc:

  • Stahovatelný balíček do hry TAH-9 Kit (obsahuje plně automatickou pistole TAH-9, masku a kostým pro Vaši postavu).
  • Stahovatelný balíček do hry Overkill Kit (obsahuje dvouhlavňovou brokovnici Duble-D Shotgun, masku a kostým pro Vaši postavu a novou misi Overkillers Contract).
  • Stahovatelný balíček do hry Day of the Dead Kit (obsahuje upravenou útočnou pušku AK-47 a 2 Day of the Dead masky).


  • Army of Two: The Devils Cartel (Overkill Edition)





  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    EN dabingDE titulky

    Recenze na Army of Two: The Devil´s Cartel (Overkill Edition)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.