God of War: Ascension[PS3]-BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
359 Kč
Osobitní režim 0% DPH
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 235439
PlayStation

God of War: Ascension[PS3]-BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100 % funkení a vyzkoušena
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 6 měsíců

Popis nového produktu:

God of War: Ascension je hack n’slash akční hra exkluzivně pro PlayStation 3, která je prologem k oblíbené video herní sérii God of War . Hra je šestým dílem v sérii a odhaluje podrobnosti o počáteční arů zradě krát ještě jako člověka a zdroji jeho hněvu. Mezi nové herní funkce patří online multiplayer podpora až pro osm hráčů, nová mechanika boje a řešení hlavolamů, HD video výstup, podpora bluetooth headsetu a noví nepřátelé.

Pomsta se zrodila v ohni zrady v tomto prologu k velmi úspěšné sérii God of War . Šest měsíců uplynulo odkdy stál Kratos nad těly své ženy a dítěte s rukama od krve, naveden Aroma aby zavraždil jediných lidí, které miloval. Odhodlán jejich pomstít porušil Kratos krvavou přísahu, která ho vázala k arů. Přísahu danou bohem Olympu ale nelze jen tak jednoduše poruší ...

Je odsouzen žít věčně v řetězech ve vězení pro živých prokletých. Musí projít mnoha zkouškami na své cestě za svobodou, vykoupením za své hříchy a pomstou své rodiny.

God of War: Ascension nabízí celou řadu nových herních mechanik. V singleplayer kampani mezi ně patří nový ovládací systém, schopnost zvednout a měnit zbraně, manipulace s časem a noví nepřátelé. Kromě toho podporuje God of War: Ascension multiplayerový online režim až pro 8 hráčů, ve kterém získáte přístup k různým zbraní, brnění, schopnostem a možnosti ovládat mytologické postavy v určitých scénářích.

  • Zažijte Kratovu cestu za svobodou od samého začátku s novým epickým příběhem.
  • Multiplayer se v sérii God of War objevuje poprvé. Bojujte epický boj online s podporou až pro 8 hráčů.
  • Vyrovnejte se Diovi, arů, Poseidonovi, nebo Hadovi, získejte si jejich přízeň se odemkněte si nové možnosti přizpůsobení pro svého multiplayer gladiátora.
  • Nová mechanika boje a řešení hlavolamů postavena na cenami ověnčené God of War hratelnosti.
  • Vyvinutá v Stereoscopic 3D, podporuje HD video výstup v 480p/720p a oficiální bluetooth headset pro PlayStation 3.

  • Recenze na God of War: Ascension[PS3]-BAZAR (použité zboží)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.