Assassins Creed 3[XBOX 360]-BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
259 Kč
Osobitní režim 0% DPH
 
Kód produktu: 238085
Ubisoft

Assassins Creed 3[XBOX 360]-BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100 % funkení a vyzkoušena
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 6 měsíců

Popis nového produktu:

18. století, Severní Amerika. Po více než 20 letech rozporů je 13 amerických kolonií a Britská koruna na pokraji totální války. Bojové linie jsou dány. Krveprolití je neodvratné. Ze žhavého popela své hořící vesnice povstane nový vrah. Částečně indiánského (Mohawk) a částečně britského původu se zapojuje do boje za svobodu a spravedlnost v plamenech revoluce.

Děj hry Assassins Creed 3 se odehrává na pozadí války za nezávislost na konci 18.století. Ve hře se představuje nový hrdina Connor, který je z poloviny brit az druhé mohawk. Ten se po útoku kolonistů stává hlasem volajícím po spravedlnosti v odvěké válce asasínů a templářů.

Nový herní engine přináší průlom v kvalitě grafiky i umělé inteligence, což znát na kvalitě modelů postav i na věrném zobrazení krás surové americké přírody v období osídlování Severní Ameriky. Arzenál zbraní se dočkal oživení v podobě dobové výzbroje. Nepřátele v Assassin Creed 3 můžete likvidovat lukem, pistolemi, zda Tomahawk a samozřejmě nechybí ani čepel Řádu asasínů.

  • Eliminujte své nepřátele pomocí rozšířeného arzenálu zbraní, včetně luků, pistolí, Tomahawk a dýky Řádu vrahů.
  • Prozkoumejte hustě obydlená města nacházející se v obrovské divočině nedaleko nebezpečné hranice, překypující životem.
  • Zcela nový herní engine přináší brutalitu a krásu národa zachyceného v epické válce za nezávislost.


  • Recenze na Assassins Creed 3[XBOX 360]-BAZAR (použité zboží)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.