Assassins Creed 4: Black Flag[PS4]-BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
439 Kč
Osobitný režim 0% DPH
 
 
Kód produktu: 230640
Ubisoft

Assassins Creed 4: Black Flag[PS4]-BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100 % funkení a vyzkoušena
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 6 měsíců

Popis nového produktu:

  • Prozkoumávejte otevřený svět plný možností . Objevte ten největší a nejrozmanitější Assassins Creed svět , jaký byl kdy vytvořen . Prozkoumejte 50 unikátních míst , od Kingstonu po Nassau , kde můžete prožít život piráta , který zahrnuje vykrádání vraků pod hladinou moře, vraždění templářů v rozvíjejících se městech , lov vzácných zvířat v nezkrotných džunglích , pátrání po pokladech v ztracených ruinách , nebo únik do skrytých zátok .
  • Staňte se tím nejobávanějším pirátem v celém Karibiku ! Velte na své lodi Kavka a donuťte každého, kdo ji byť jen zahlédne , třást se strachem . Plundrujte a drancujte , abyste mohli kavka vylepšit municí a vybavením, které je nutné pro boj s nepřátelskými loděmi . Vylepšení lodě jsou pro Váš postup hrou velmi důležité. Zaútočte na masivní plachetnice a bez ostychu se na ně naloďte , nabírejte námořníků do své posádky a vydejte se na epické a nechvalně proslulé dobrodružství .
  • Zažijte krutou realitu, která se skrývá za představami o pirátech. Ocitnete se při budování republiky na Bahamách mezi legendárními jmény, jako jsou Blackbeard, Calico Jack, nebo Benjamin Hornigold a prožijte skutečně vyhrocené události, které definovaly zlatý věk pirátství.
  • Bojujte proti sobě, nebo spolupracujte se svými přáteli v nelítostné a cenami ověnčené hře pro více hráčů. Vyberte si z rozmanité škály postav a bojujte na smrt v exoticky laděných mapách

    Jackdaw Edition navíc obsahuje:

  • DLC Death Vessel Pack -balíček s 3 unikátními předměty-galionovu figuru, plachty a kormidlo lodi smrti.
  • DLC Illustrious Pirates Pack -Prozkoumejte nová místa a objevte tajemství ostrova obětí, černého ostrova a tajuplného ostrova. Toto DLC Vám umožní prozkoumat několik nových míst, objevit další truhly, vzhledy a zbraně pro Edwarda a galionové figury a plachty pro Kavka. Do hry pro více hráčů přináší nové a exkluzivní kostýmy, portréty, tituly, relikvie a emblémy. S těmito bonusy jste se mohli setkat u sběratelských edic nebo předobjednávkový bonusů.
  • DLC Crusader & Florentine Pack -Tento balíček obsahuje 4 předměty pro vaši loď a 2 zbraně pro Edwarda-Eziovov a Altairove plachty, galionové figury a meče.
  • DLC Kraken Ship Pack -Balíček obsahuje plachty, kormidlo a galionovú figuru inspirovanou legenárnym mořským monstrem, které je známé tím, že žere lodě, plavce a velryby.
  • DLC Multiplayer # 1-Blackbeard’s Wrath -Jste připraveni na další námořnickou zkoušku? Tento balíček obsahuje tří nových obávaných soupeřů, kteří vám nedají spát.
  • DLC Multiplayer # 2-Guild of Rogues -Tři noví nebojácní dobrodruzi (do hry pro více hráčů) se připravují na výzvu, a to s sebou přináší chaos. Otestujte své schopnosti a šikovnost proti: Černému pasažérovi-podlému mnohomluvný špeh, Šamanovovi-vychytralému hounganovi asogwe (velekněz), Mořské panně-navigační expertkou templářů, která své moře zasvětila moři. Tento balíček také obsahuje nové možnosti úprav a nové pohyby.
  • Freedom cry -Vžijte se do role Adewale, bývalého otroka, který se stal asasin a po boku své posádky bojuje za svobodu. Adewale se narodil a svobodu našel v pirátském řemesle na palubě lodi Kavka kapitána Edwarda Kenwaya. O 15 let později se stal vycvičeným asasin a ztroskotal v Saint-Domingue. Nezůstalo mu nic, ani zbraně, ani posádka. Musí si tak obstarat loď a dát dohromady svou vlastní posádku, aby mohl osvobodit a pomstít otroků. Více, 3 hodiny zábavy pro jednoho hráče v 9 exkluzivních misích!
    Assassins Creed IV: Black Flag (Jackdaw Edition)


  • Recenze na Assassins Creed 4: Black Flag[PS4]-BAZAR (použité zboží)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.