Assassins Creed: Liberation HD PC DVD

Cena s DPH
339 Kč
Cena bez DPH: 280 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 225884
UbisoftEN dabing

Assassins Creed: Liberation HD [PC DVD]

Píše se rok 1765. Zatímco se na severu začínají odehrávat události vedoucí k americké revoluci, na jihu plánují španělské síly převzít kontrolu nad Louisianou. Musí ale počítat s Aveline, smrtící Assassinkou, který použije každou zbraň a schopnost ve svém arzenálu aby získala svobodu pro svou zemi a svůj lid. Ať už tiše eliminuje své nepřátele pomalým řetězcům smrtících pohybů, nebo je naláká do smrtících pastí, Aveline rozsévá smrtelný strach do srdcí těch, kteří jí stojí v cestě.

Jak assassinka se Aveline brzy ocitá na nezapomenutelnou cestu, která ji převede od přeplněných ulic New Orleans po strašidelné voodoo bažiny a staré mayské zříceniny. Aveline hraje klíčovou roli při zrodu nového národa, když bojuje za svobodu nejen pro sebe, ale i pro své spoluobčany.



  • Jak Aveline, assassinka s francouzskými a africkými kořeny, musíte použít své schopnosti, instinkt a výzbroj (skládající se z mačety, foukačky na jedovaté šipky a pistolí) abyste vystopovali a eliminovali své nepřátele.
  • Pokochejte se pohledem na detailní svět díky zcela novému hernímu enginu, který přináší převratnou fyziku, animace a nový bojový systém. Vymanévrujte své nepřátele v bažinách Louisiany s inovativním systémem Tree Navigation a potom je zlikvidujte z výšky se smrtící přesností. Ponořte se hluboko pod vodu při hledání ztracených mayských pokladů, ale zůstaňte ve střehu. Nepřátelská divočina a vlhké bažiny jsou plné nebezpečných zvířat.





  • Recenze na Assassins Creed: Liberation HD

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.