Assassin’s Creed CZ PC DVD

Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 7599
UbisoftCZ dabing

Assassin’s Creed CZ [PC DVD]

Assassins Creed mnozí definují jako mix Prince of Persia / Hitmana (případně Thief) a odehrává se v době Třetí křížové výpravy vedené Richardem Lví srdce.

Hra je složena ze tří hlavních částí.
1) kradmé dostání se na určité místo či špehování cíle
2) Likvidace oběti a
3) zběsilý útěk před pronásledovateli všemi možnými cestami.
Právě poslední etapa má důležitou [lohu, neboť zde se nebudete schovávat ve stínech ala Splinter Cell, ale musíte splynout s anonymním davem. To nebude nic snadného, protože různorodě ztvárněn obyvatelé města jsou ostražití a realisticky reagují na vaše chování nebo činy. Když jim budete něčím podezřelý, strčíte do nich zezadu (ve hrách dosud nevídaná věc, něco jako když se prodíráme dopředu na koncertě) nebo z ničeho nic seskočit na ulici ze střechy, rozstoupí se kolem vás, čímž zalarmoval stráže.

Dějištěm Assassin's Creed se stanou hned tři středověké bašty - např.. Jeruzalém, včetně obklopující krajiny severního a jižního království - plus pevnost vrahů jako jejich základna.

Otevřený herní svět někteří odvážně přirovnávají k Grand Theft Auto. Hrdina bude moci vylézt na jakoukoli překážku. Po vzoru Prince of Persia nemůže chybět ani skákání po zdech a předvádění šílených akrobatických kousků, přičemž novinkou bude například využití koně, abyste dosáhli na jinak nepřístupná místa.

Recenze na Assassin’s Creed CZ

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.