Assassins Creed: Syndicate CZ[PS4]-BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
379 Kč
Osobitní režim 0% DPH
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 332468
Ubisoft

Assassins Creed: Syndicate CZ[PS4]-BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100 % funkení a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 12 měsíců

Popis nového produktu:

Londýn, 1868. Průmyslová revoluce rozpoutala neuvěřitelný věk vynálezů, transformujícími životy milionů lidí s technologiemi, které se ještě nedávno pokládali za nemyslitelné. Příležitosti vznikající v tomto období ženou lidi do Londýna, aby se zapojily do tohoto nového světa, světa, který už neřídí králové, císaři, politici, či náboženství, ale nový společný jmenovatel: peníze.

Avšak ne každý je schopen využívat výhod tohoto boomu. Přestože jsou dělníci hlavní pohonnou silou motoru britského impéria, jejich životy jsou jen o málo více než autentickou otroctvím, zatímco horních několik procent profituje z jejich práce. Níže třídy se proto na protest spojují do nového druhu rodin, gangů, které žijí v podsvětí ve svém boji o přežití. Až dokud se na jejich stranu nepřidají bdělí Assassin a rozsvítí prastarý konflikt zahrnující londýnských vůdců, jehož ozvěna se odráží v celé moderní historii.

Ve hře Assassin Creed: Syndicate se představuje Jacob Frye, který s pomocí své sestry Evie změní osud milionů. Povstaňte, shromážděte a veďte podsvětí, abyste rozbili korupční sevření Londýna v tomto drsném dobrodružství plném akce, intrik a brutálního boje.

  • Jak Jacob Frye bleskově likvidujte své nepřátele. Pomocí vylepšených stealth taktik unikněte svým nepřátelům a využívejte svůj arzenál zbraní, včetně kukri nože boxerů a kordu ukrytého v špejli. Využívejte nové technologie, jako jsou vystřelovací lana pro rychlé zdolání budov a překvapte své nepřátele.
  • Bojujte a víťazte v masivním otevřeném světě viktoriánského Londýna od Buckinghamského paláce po Big Ben. Přeskakujte přes jedoucí vozy při sledování své nepřátele, nebo při úniku po odvážném propadu, unášajte kočáry, abyste zapojili do pouliční honičky, nebo zanechte stopu zkázy na palubách parníků na řece Temži.
  • S Jacobem na čele můžete vytvořit nejdivočejší gang ve Velké Británii, jedinou sílu, která se může postavit elitě a porazit soupeřící gangy, aby přinesla svobodu utlačovaným masám. Pomocí arzenálu zbraní infiltrujtre nepřátelské pevnosti a ovládněte londýnské podsvětí. Od vykrádání vlaků po záchranu ilegálních dětských pracovníků se nezastavte před ničím, abyste přinesli spravedlnost do nebezpečných londýnských ulic.
  • Hrajte jako Jacobova sestra a dvojče Evie, neúprosná assassinka, která zdokonalila tiché, rychlé, neviditelné útoky. Vydejte se přes ohromný otevřený svět Londýna as využitím Vašeho statusu v předním londýnském gangu změňte město k lepšímu.

  • Recenze na Assassins Creed: Syndicate CZ[PS4]-BAZAR (použité zboží)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.