Assassins Creed: Unity CZ Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Assassins Creed: Unity CZ - XBOX ONE
Cena s DPH
339 Kč
Cena bez DPH: 280 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 250950
UbisoftCZ titulky

Assassins Creed: Unity CZ [PC DVD]

Paříž, rok 1789. Francouzská revoluce mění kdysi úchvatnou metropoli v místo, kde vládne teror a chaos. Ulice dlážděné kočičími hlavami jsou skropené krví poddaných, který v sobě našli dost odvahy na to, postavit se útlaku aristokracie. Celá země je trhaná na kusy. Uprostřed tohoto bezvládí se však mladý muž jménem Arno vydá na neobyčejnou cestu, na které odhalí skutečné síly na pozadí revoluce. Jeho honba za odpověďmi ho vrhne do souboje o osud celého národa a změní ho v pravého mistra asasin. Vrhněte se do víru Francouzské revoluce. Zažijte na vlastní kůži dobytí Bastily, zda popravu krále Ludvíka XVI. a pomozte lidu Francie vybojovat si lepší osud.

Assassins Creed: Unity, nový díl populární série , je postaven na upraveném enginu Anvil. Ten byl kompletně přepracován pro potřeby konzolí nové generace.



  • Arno je zcela novým druhem asasin, který smrtícími schopnostmi překonává svých předchůdců. Zlikvidujte svůj cíl celým arzenálem nových zbraní, jako je například vylepšená skrytá čepel, nyní fungující i jako kuše.
  • Díky novému enginu Anvil si užijete bezprecedentní míru kontroly nad svým asasin.
  • Nový systém parkouru umožňuje hladké zdolávání stěn a budov v jakémkoliv směru (novinkou je směr dolů).
  • Propracovaný je i bojový systém, který je bohatší a více v něm zužitkovat své schopnosti a správné načasování úderů.
  • Rozšíření v oblasti plížení přináší nový systém krytí a techniky manipulace s davem. Zůstaňte ukrytý, sledujte svůj cíl a udeřte bez varování.
  • Kombinujte různé druhy zbraní, výbavy, oblečení a speciálních schopností a vytvořte svůj vlastní herní styl. Díky košaté stromu schopností můžete získat stovky kombinací a stát se skutečným mistrem asasin.
  • Pokochejte se ohromující metropolí zachycenou v měřítku 1: 1.
  • Projděte si detailní interiéry budov a objevte tajné podzemní katakomby a kanály.
  • Město je plné aktivit, které Vás zabaví na dlouhé hodiny, ať je už strávíte honbou za poklady, či vyšetřováním vražd.
  • Staňte se svědky chaosu Francouzské revoluce zosobněného realistickým (až 5 tisícovým!) davem ovládaným umělou inteligencí.
  • Kromě velkolepé singleplayer kampaně se můžete spojit až s třemi přáteli a užít si otevřený svět Paříže 18. století společně. Naplánujte spolu odvážné krádeže a vydejte se na unikátní příběhové mise, které byly speciálně navrženy pro kooperativní hru. Sabotujte popravu. Chraňte panovníka. Zlikvidujte agenta Templářů. Vítězství však není jednoduché. Vy a Vaše smrtící bratrstvo musíte zvládnout komunikaci, koordinaci a celou řadu dalších aspektů pokud chcete misi zvládnout a následně nepozorovaně splynout se stíny.

  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    CZ titulkyEN dabingPL titulky

    Recenze na Assassins Creed: Unity CZ

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.