Assetto Corsa Competizione[Steam]

Digitální distribuce
Cena s DPH
359 Kč
Cena bez DPH: 297 Kč
 
 
Kód produktu: 411410
505EN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Assetto Corsa Competizione[Steam] [PC digital]

Assetto Corsa Competizione je zcela nová oficiální GT World Challenge hra pro PS4 a Xbox One. S 24 licencovanými automobily, které mohou závodit na 11 tratích, všech převzatých z mistrovství GT3 v závodech Sprint, Endurance a Spa 24 hodin, v single i multiplayerovém režimu. KUNOS Simulazioni je mistrem obnovování autentických závodních simulátorů, které přinášejí nový standard v řízení realismu s fotorealistickými povětrnostními podmínkami, nočními tratěmi a animací pohybu.

  • Závoďte jako skutečný řidič GT World Challenge s možností konfigurace pneumatik, podvozku, nastavení motoru a dalších možností.
  • Nyní s fotorealistickými povětrnostními podmínkami a multikanálovým vzorkováním zvuku dostanete autentický zážitek z přetékání GT.
  • Každá stopa je obnovena pomocí technologie laserového skenování, což poskytuje úroveň realismu, který se předtím v konzolových závodních simulátorech nikdy neobjevil.
  • Zahrnuje nový fair-play systém hodnocení (odměňování slušných hráčů), solidní vytváření výsledků, pravidelné výzvy a real-time online žebříček.
  • Režimy Kariéra, závody šampiómov a volná jízda nabízejí kompletní a přizpůsobitelný herní zážitek, který uspokojí všechny typy hráčů, od úplných nováčků až po pokročilé řidiče, kteří se snaží vyzkoušet si to nejlepší. Kompatibilní s celou řadou hardwaru: Od gamepadu po profesionální volanty. Zařaďte se do závodu jako profesionál.
  • Plně animované cut scény vložené do závodů, zastávek v boxech a změny řidiče poskytují skutečně autentický zážitek ze závodů.

    Assetto Corsa Competizione obsahuje:
  • GT4 Pack-DLC, které bude k dispozici toto léto +10 nových vozidel GT4.
  • British Pack-DLC, které nabídne 3 nové ikonické okruhy, které doplňují 7-traťový kalendář britského šampionátu GT a bude dostupný tuto zimu.



    Online multiplayer vyžaduje předplatné do služby PlayStation Plus!

    Online multiplayer vyžaduje připojení k síti internet!


    Jedná se o digitální verzi hry Assetto Corsa Competizione, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.


  • Recenze na Assetto Corsa Competizione[Steam]

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.