Atari Action Triple Pack PC DVD

Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 51269
Atari

Atari Action Triple Pack [PC DVD]

Trojice Fantasy her s RPG prvky, při němž jedna z her je RPG čistokrevným, druhá saze na akci z prostředí Dungeon & Dragons a třetí hra je o tahových soubojích fantasy světa Magic & Gathering.

The Temple of Elemental Evil: Greyhawk
Klasické RPG založené na pravidlech Dungeon & Dragons verze 3.5. Hra má nelineární děj, několik začátků i konců a úkoly jsou odlišné podle zaměření vaší skupiny. Ta může mít až 5 členů a na výběr máte z 11 povolání. Během příběhu potkáte 20 NPC postav a zabíjíte množství nepřátel. Takže na co ještě čekáte? Vzhůru za dobrodružstvím.

Forgotten Realms: Demon Stone
Hráč musí během hry využívat všech tří hrdinů, mezi nimi se bude přepínat v závislosti na tipu překážky. Každá postava totiž umí něco jiného. Pro tuhé souboje s velkým množstvím nepřátel bude nejlepší přepnout na bojovníka, proti magicky nadaným protivníkům se zase nejlépe hodí kouzelník a do špatně dostupných míst se zase nejlépe hodí mršatá kouzelnice.


Magic the Gathering: Battlegrounds
Hrubý základ hry je totožný se slavnou karetní předlohou, pořád zde existují kouzla z pěti škol magie a dva proti sobě stojící hráči. Ti se dostanou do jakési, velikostí dosti omezené přírodní arény, která je rozdělena čárou ve stylu tenisového kurtu na dvě poloviny a každé vládne jeden bojovník. Překročením dané linie se dostanete na oponentovo pole působnosti, kde nemůžete kouzlit a ubývají vám životy z dvaceti. Co je však důležité, můžete mu vyžírat magické koule, na nichž celá hra stojí .

Recenze na Atari Action Triple Pack

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.