Auta CZ PC DVD

Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 6654
Disney

Auta CZ [PC DVD]


Humorná a příběhově orientovaná závodní adventure postavena na klíčových scénách ze stejnojmenného filmu od známého Pixaru, která nabízí možnost ve zvoleném vozítku s vlastní osobností pomáhat postavě jménem Lightening McQueen získat pohár pro vítěze Pistonského šampionátu. Hra obsahuje více než 10 hratelných postav / vozidel s autentickým filmovým dabingem, s nimiž si zazávodíte na více než 50 tratích v otevřeném herním prostředí.

Blesk McQueen je skvělé závodní auto, které se chce zúčastnit závodu o zlatý píst. Zabloudí a propadne panice. Zůstane sám, a zoufale se snaží najít cestu.

Cesta ho zavede až do zapomenutého městečka na silnici 66, kde vyjde na rozestavěnou hlavní třídu a zničí ji.

Do závodu zbývá jen pár dní a McQueen sedí ve vězení. Odejít může, až když opraví silnici, kterou svou jízdou poškodil. Až se seznámí se zdejšími neobvyklými obyvateli, zjistí, že přátelství a týmová práce je nade vše a že v životě jde hlavně o cestu, nikoliv o cílovou pásku. V akčním finále pak naše autíčko zjistí, co to obnáší být skutečným šampiónem .


  • Závodná adventura na základě filmového příběhu, která zachycuje všechny klíčové momenty z filmu
  • Více než 10 postav z filmu, za které je možné hrát a se schopností interakce s ostatními hlavními charaktery z filmu
  • Hráčské prostředí s 70 závody 20 různých tratí (závody jak na ulici města tak na samotných závodních tratích)
  • Mnoho mini her
  • Mód pro 2 hráče
  • Na dabingu PC hry se podíleli stejní herci jako na dabingu stejnojmenného filmu (R. Krajčo, P. Novotný, Jan Teplý, Vladimír Brabec a Jiří Prager a da

  • Recenze na Auta CZ

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.