The Awakened Fate Ultimatum PS3

Cena s DPH
619 Kč
Cena bez DPH: 512 Kč
 
 
Kód produktu: 305731
NISEN dabing

The Awakened Fate Ultimatum [PS3]

The Awakened Fate Ultimatum je příběhové RPG.

Několik let po revoluci, v níž byl poražen mocný Nathanael, dominovaly ďáblové v jejich neustálé válce proti andělem. Mezitím se Nebesa uchýlili k partyzánské válce, aby dokázali přežít. Andělé se zaměřili na odhalení způsobu, jak vytvořit Boha, kterého by použili jako svou dokonalou zbraň proti ďáblem. Po vytvoření krystalu Fate Awakening Crystal, který dokáže proměnit člověka na Boha, očekávali andělé den, kdy najdou někoho, kdo by byl kompatibilní.

Na cestě ze školy domů v lidském světě je chlapec napaden a bodnut do srdce skupinou ďáblů. Jeho život zachránilo záhadné dívka. Probouzí se v neznámém, nebeském světě. Vedený krystalem implantovaným v jeho hrudi se ocitá uprostřed války mezi anděly a ďábly. Musí využít své nově nabyté síly, zvolit, jak je používat a nakonec se rozhodnout, pro kterou ze dvou nových dívek v jeho životě udělá cokoliv, aby ji zachránil.



  • Prozkoumejte náhodně generované lokality, vládněte silami andělů i ďáblů a pečlivě plánujte svůj budoucí postup, abyste dokázali přežít.
  • Sledujte dobrodružství postav a veďte jejich při těžkých volbách s dopadem pro národy Země a Nebes.
  • Vychutnejte si příběhové RPG v krásném grafickém provedení ve stylu anime, ne běžně se vyskytující v tomto žánru. Nádherné postavy a svět ožívá díky umění Noize Ito a Airi Hori.
  • Zvolte si anglický text a anglický, nebo originální japonský dabing.


  • Recenze na The Awakened Fate Ultimatum

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.