Batman: Arkham City (Game of the Year Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Batman: Arkham City (Game of the Year Edition) - PS3Batman: Arkham City (Game of the Year Edition) - XBOX 360
Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 207538
WarnerEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Batman: Arkham City (Game of the Year Edition) [PC DVD]

Batman: Arkham City staví na intenzivních, atmosférických základech hry Arkham Asylum , se posílá Vás do Arkham City, nového"domova" všech kriminálníků, gangsterů a šílenců z Gotham City. Odehrávající se mezi silně opevněnými Murr rozlehlé čtvrti v centru Gotham City, toto očekávané pokračování přináší zcela nový příběh, který spojuje nové hvězdné obsazení klasických postav a vražednných darebáků ze světa série Batman, se širokou škálou nových a vylepšených herních prvků, aby Vám poskytlo dokonalý zážitek v roli Temného rytíře ..



  • Batman: Arkham City nabízí skutečně autentický Batman zážitek s pokročilou, přesvědčivou hratelností na všech úrovních: akční pouliční boje, tiché plížení, forenzní vyšetřování, epické souboje se superzloduchmi a nečekané pohledy do zmučenenej Batmanových duše.
  • Catwoman je plně hratelná postava v Batman: Arkham City, která má svůj vlastní příběh v hlavní hře, který se plynule prolíná s příběhem Batmana. Její navigační schopnosti, bojové pohyby a vybavení jsou speciálně navrženy tak, aby přinesly úplný a jedinečný zážitek.
  • Batmana čekají velmi koordinované, simultánní útoky ze všech stran, když gangy Arkhamu zapojí těžké zbraně a zcela nové AI do boje. Batman proti tomu může postavit dvojnásobný počet bojových animací.
  • Batman má přístup k novému vybavení, jako je Cryptographic Sequencer V2 a dýmovnice, stejně jako nové funkce pro již existující vybavení, které rozšiřují škálu Batmanových možnosti bez přidání extra zátěže na jeho opasek.
  • Pětinásobný vítěz Emmy Award, Paul Dini, se vrátil a napsal zcela nový příběh pro Batman: Arkham City, který Vás vezme hluboko do nemocného srdce Gothamu.
  • Po uzavření Arkham Asylum a vězení Blackgate, nový starosta Gotham City, Quincy Sharp nařídil přemístění všech vězňů do Arkham City-rozlehlého nového superväzenia pětkrát většího než Arkham Island, skládajícího se z celé řady průmyslových oblastí, kultovních míst a památek Gothamu.
  • Ve hře potkáte mnoho postav ze světa série Batman, včetně takových jako jsou Catwoman, Two-Face, Harley Quinn, Penguin, Hugo Strange, Victor Zsasz, Calendar Man, The Joker, Riddler a dalších.
  • Mark Hamill a Kevin Conroy si zopakovali svou úlohu při nadabovaných Jokera, resp. Batmana.



    Game of the Year Edition obsahuje navíc:

  • Stahovatelné misi do hry Harley Quinn’s Revenge, která obsahuje více než 2 hodiny herní doby, nový obsah, nový příběh a nepřátele, možnost hrát jako Batman a Robin, nové prostředí a nové předměty.
  • Stahovatelný obsah do hry (Catwoman Pack, Robin Bundle Pack, Nightwing Bundle Pack, Arkham City Skins Pack a Challenge Map Pack)
  • Film Batman: Year One

  • Recenze na Batman: Arkham City (Game of the Year Edition)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.