Batman Arkham Collection Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Batman Arkham Collection - PC DVDBatman Arkham Collection - PS3
Cena s DPH
849 Kč
Cena bez DPH: 702 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 254138
WarnerEN dabing

Batman Arkham Collection [XBOX 360]

Balení obsahuje hry Batman: Arkham Asylum , Batman: Arkham City a Batman: Arkham Origins .



Batman: Arkham Asylum
Hra Batman: Arkham Asylum Vám nabízí jedinečné temné dobrodružství, kterému nechybí pravá atmosféra a které Vás zavede do nitra arkhamského útulku-gothamské psychiatrické kliniky pro šílených zločinců. Pohybovat se budete ve stínech, zasévat strach do srdcí nepřátel a čelit Jokerovi a dalším nechvalně proslulým darebákům z Gothamu, kteří se útulku zmocnili. S využitím celé řady Batmanových technických vymožeností a díky jeho schopnostem se z Vás stane neviditelný dravec, který se snaží zmařit Jokerovy zvrhlé plány.

Pro hru Batman: Arkham Asylum exkluzivně vytvořený scénář pochází z pera známého autora příběhů o Batmanovi, pětinásobného držitele ceny Emmy, Paula Dini, který se podepsal například pod Lost a Batman: The Animated Series.



  • Využijte jedinečný bojový systém FreeFlow, ve kterém je možné plynule spojovat neomezený počet kombinovaných úderů a který umožňuje postavit se početným skupinám Jokerových padouchů v surových bitkách muže proti muži.
  • Ujměte se vyšetřování jako Batman, který řeší spletité případy s využitím špičkových technologií a nástrojů, jako jsou rentgenové skenery, snímače otisků prstů, sprej"Amido Black" či sledovač feromonů.
  • Postavte se největším padouchem Gothamu, včetně Jokera, Harley Quinn, Victora Zsasza a krokodýlího zabijáka.
  • Staňte se neviditelným dravcem a lovcem nepřátel, jako Batman šiřte strach jen svým smíchem a díky jedinečnému systému pozorovacích bodů se pohybujte, aniž byste byli sami odhalen.
  • Vyberte si z řady způsobů, jak se zbavit protivníků-smeťte je z oblohy, vrhněte je proti zdi a sledujte vše kamerou dravce, která Vám přiblíží dění v okolí.
  • Prozkoumejte každý centimetr arkhamského útulku a volně se prohánějte po nechvalně známém ostrově, který se poprvé představuje v celé své drsné kráse.
  • Vyzkoušejte si, jaké to je používat Batmanových batarangy, výbušný aerosolový gel, netopýří spár Batclaw, sonar a odpalovač lana.
  • Plněním tajných úkolů v herním světě se Vám zpřístupní další tajemství a prostřednictvím bodů zkušeností můžete vylepšovat a upravovat svoji výstroj.
  • Vychutnejte si naprostou svobodu pohybu superhrdiny v herním prostředí, pomocí Batmanových háků se dostávejte, kamkoliv budete chtít, skokem překonejte libovolnou výšku a plachtěním se vydejte kterýmkoliv směrem.



    Batman: Arkham City
    Batman: Arkham City staví na intenzivních, atmosférických základech hry Arkham Asylum , se posílá Vás do Arkham City, nového"domova" všech kriminálníků, gangsterů a šílenců z Gotham City. Odehrávající se mezi silně opevněnými Murri rozlehlé čtvrti v centru Gotham City, toto očekávané pokračování přináší zcela nový příběh, který spojuje nové hvězdné obsazení klasických postav a vražednných darebáků ze světa série Batman, se širokou škálou nových a vylepšených herních prvků, aby Vám poskytlo dokonalý zážitek v roli Temného rytíře ..



  • Batman: Arkham City nabízí skutečně autentický Batman zážitek s pokročilou, přesvědčivou hratelností na všech úrovních: akční pouliční boje, tiché plížení, forenzní vyšetřování, epické souboje se superzloduchů a nečekané pohledy do zmučenenej Batmanových duše.
  • Catwoman je plně hratelná postava v Batman: Arkham City, která má svůj vlastní příběh v hlavní hře, který se plynule prolíná s příběhem Batmana. Její navigační schopnosti, bojové pohyby a vybavení jsou speciálně navrženy tak, aby přinesly úplný a jedinečný zážitek.
  • Batmana čekají velmi koordinované, simultánní útoky ze všech stran, když gangy Arkhamu zapojí těžké zbraně a zcela nové AI do boje. Batman proti tomu může postavit dvojnásobný počet bojových animací.
  • Batman má přístup k novému vybavení, jako je Cryptographic Sequencer V2 a dýmovnice, stejně jako nové funkce pro již existující vybavení, které rozšiřují škálu Batmanových možnosti bez přidání extra zátěže na jeho opasek.
  • Pětinásobný vítěz Emmy Award, Paul Dini, se vrátil a napsal zcela nový příběh pro Batman: Arkham City, který Vás vezme hluboko do nemocného srdce Gothamu.
  • Po uzavření Arkham Asylum a vězení Blackgate, nový starosta Gotham City, Quincy Sharp nařídil přemístění všech vězňů do Arkham City-rozlehlého nového superväzenia pětkrát většího než Arkham Island, skládajícího se z celé řady průmyslových oblastí, kultovních míst a památek Gothamu.
  • Ve hře potkáte mnoho postav ze světa série Batman, včetně takových jako jsou Catwoman, Two-Face, Harley Quinn, Penguin, Hugo Strange, Victor Zsasz, Calendar Man, The Joker, Riddler a dalších.
  • Mark Hamill a Kevin Conroy si zopakovali svoji roli při nadabována Jokera, resp. Batmana.



    Batman: Arkham Origins
    V Arkham City, městě nekonečného zločinu a kriminality, pomáhá po západu slunce udržet ulice v bezpečí tajemný Temný rytíř. No nebylo tomu vždy tak. Ve hře Batman: Arkham Origins máte možnost nahlédnout do minulosti Temného rytíře a prožít klíčové momenty života Bruce Waynea na jeho cestě za spravedlností.

    Batman: Arkham Origins přináší rozšířené město Gotham City a originální děj odehrávající se několik let před událostmi z her Batman: Arkham Asylum a Batman: Arkham City . Odehrávající před vzestupem nejnebezpečnějších zločinců a vrahů z Gotham City, hra zobrazuje mladého a neotesaného Batmana, který čelí určujícím momentem své začínající kariéry jako bojovníka proti zločinu, které ho dovedou na cestu Temného rytíře. Staňte se svědkem formování jeho identity a budování klíčových vztahů.

    Batman je zkušený bojovník proti zločinu, ale není ještě ten veteránský superhrdina, který je vyobrazen ve hrách Batman: Arkham Asylum a Batman: Arkham City . Bojuje proti běžným zločincům, ale vše se změní když se stane něco neočekávaného. Vládce podsvětí, brutální a sadistický tyran, zvaný Black Mask nabízí za Batmanových hlavu odměnu. Neodmietnuteľná nabídka od Black Maska však přilákala i superkriminálnikov, kterým Batman ještě nečelil. K tomu všemu se, během tohoto krvavého lovu na Batmana, zvyšuje kriminalita ve městě a zločinci terorizují město za každým rohem.

    Polovina hry se odehrává v části města Old Gotham, z níž se postupem času dostává do New Gotham, kde najdete známé mrakodrapy a moderní budovy. Nová městská část zdvojnásobuje rozlehlost světa.

    Dokážete pomoci Batmanovi postavit se superpadouchem a zjistit, co má Black Mask v úmyslu?



  • Město Arkham City nabízí vedlejší mise a aktivity, které umožní Batmanovi získat zkušenostní body, jakož i respekt před policií, jejíž příslušníky musíte zachraňovat z rukou gangů.
  • Funkce Most Wanted! Vám umožní lovit zločince i mimo hlavní linie příběhu. Tyto mise mohou být aktivovány po tom, jak se s nimi setkáte.
  • Některé mise nabízejí vylepšení, například pokud si nevíte rady s nějakou misí, Alfred Vám může nabídnout nové vybavení.
  • Nový systém Dark Knight přidává postupné zvyšování náročnosti hry, ale nenahradí režim Challenge.

  • Recenze na Batman Arkham Collection

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.