Battlefield 1942: World War 2 Anthology PC CD

Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 6120
Electronic

Battlefield 1942: World War 2 Anthology [PC CD]

Balení obsahuje základní hru Battlefield 1942 a datadisky Battlefield 1942: Secret Weapons of World War 2 a Battlefield 1942: The Road to Rome.

Battlefield 1942
Vyberte si svou zbraň - tank Sherman, stíhačku Mustang nebo HMS Prince of Wales. Navíc ji můžete kdykoliv změnit. Ve hře se podíváte na pláže Normandie, na Kursk, Midway, Quadalcanal nebo Tobruk. Můžete si vybrat těměř jakoukoliv zbraň spojenců i osy a velet množství vozidel, lodí i letounů. Hráč má také možnost velet dalším vojákům v jednotlivých scénách.

Dále se můžete těšit na 35 historicky přesných vozidel a zbraní z 2. světové války pro bitvy na souši, na moři i ve vzduchu z výzbroje pěti armád! Těžké bombardéry, lehké stíhačky, obrovské bitevní lodě, tiché zabijácké ponorky, ohromné letadlové lodě, dalekonosnou pobřežní dělostřelectvo, protivzdušná děla, tanky Sherman, transportní vozidla - přičemž každé vozidlo má různorodou výzbroj. Nechybí ani 19 rozdílných ručních zbraní pěti armád (USA, Německo, Británie, Japonsko a Rusko) + 2 stacionární kulomety

Ve hře je 32 úrovní (4 kampaně: Severní Afrika, Pacifik, Západní a Východní Evropa, 4 úrovně v každé kampani, 2 strany.)

Battlefield 1942: Secret Weapons of World War 2
V tomto datadisku ke hře Battlefield 1942 najdete nejbizarnější a nejničivější tajné zbraně 2. světové války. Do ruky se Vám dostanou přímo z laboratoří Osy alena Spojenců, takže půjde o jejich první nasazení v bitvě!

Prověřte hodnotu nových zbraní přímo na bojišti.

  • Porážajte své nepřátele rozmanitou experimentální palebnou silou včetně řízené střely Wasserfall, tryskového letadla Natter a revolučních zádových trysek Rocket Pack.
  • Zoskočte z nákladního letadla za nepřátelskými liniemi a připravte se na boj zblízka jednorázovými zabijácký noži, novými kulomety atd..
  • Vyzkoušejte všechny tyto nové zbraně a dopravní prostředky v boji na osmi nových taktických mapách.

    Battlefield 1942: The Road to Rome
    Připravte se na 8 zcela nových vojenských vozidel, které jsou z původní hry. Seznamte se s italskou torpédovou lodí, německými tanky a protitankovými děly. Battlefield 1942: The Road to Rome podstatně vylepšuje multiplayerovou část hry. Na vybraných mapách může hrát až 64 hráčů. K dispozici jsou rozmanité pěchotní jednotky s širokým arzenálem zbraní. Osa i spojenci používají k boji smrtící pozemní vozidla, lodě a letadla. Tvůrci datadisku nezapomněli zdokonalit ani singleplayer. Umělá inteligence nepřátel dosahuje nevídaných rozměrů a díky ojedinělé technologii se protivníci pokaždé zachovají jinak a zcela nečekaně .

  • Recenze na Battlefield 1942: World War 2 Anthology

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.