Battlefield 4 CZ Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Battlefield 4 CZ - XBOX 360
Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 7619
ElectronicEN dabing

Battlefield 4 CZ [PC DVD]

Battlefield 4 je akčním hitem svého žánru, ve kterém určuje hlavní trendy. Jen v Battlefieldzažijete chvíle, kdy se prakticky smazávají rozdíly mezi hrou a pocitem skutečné radosti z úspěchu. Hru pohání vysoce výkonný herní engine Frostbite 3 nové generace. Battlefield 4 díky tomu nabízí zcela jedinečně realistický a dramatický průběh akce.

Jen v Battlefieldmůžete demolovat budovy, ve kterých se skrývá nepřítel. Jen v Battlefield velíte útoku z přídě dělový člunu. BattlefieldVám dává svobodu v rozhodování, jakým způsobem chcete dosáhnout lepších výsledků a při hledání cesty k vítězství otestuje Vaše schopnosti na maximum.

Kromě typicky propracovaného multiplayeru obsahuje Battlefield 4 napínavý příběh sledující osudy hlavní postavy. Děj se začíná odvíjet od evakuace amerických VIP z čínského Šanghaje, po kterém se Váš oddíl musí probít do bezpečí.

Battlefield 4 nemá konkurenta. Poddejte se úžasně chaotické atmosféře všude zuřící válečného konfliktu, kterou najdete jen v sérii Battlefield.



  • Battlefield 4 pohání vyspělá technologie herního enginu studia Dice s názvem Frostbite 3. Díky jeho výkonu Vám může Battlefield 4 nabídnout pohled do budoucnosti interaktivní zábavy, zábavy, ve které hrají stále větší roli lidský prvek, dramatičnost a dosud nevídaný realismus.
  • Naučte se spolupracovat v režimu kampaně iv multiplayeru. Máte možnost vydávat rozkazy své četě a porovnávat úspěchy v obou herních režimech.
  • V prostředí skvěle zpracovaných lokalit, při tvorbě kterých byly použity jedny z nejlepších výtvarných a zvukařské designérských postupů v rámci žánru moderních FPS, se odvíjí nejen dobrodružný příběh, ale také probíhá soupeření mezi hráči.





  • Recenze na Battlefield 4 CZ

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.