Battlefield Bad Company 2: Vietnam

Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 54471
Electronic

Battlefield Bad Company 2: Vietnam [PC CIAB]



Velmi populární akční nejen onlineová střílečka Battlefield: Bad Company 2 se vrací zpět v čase do doby Vietnamské války, která se odehrávala v 60. letech 20. století. Jde o obsahově bohaté rozšíření hry pro online hráče.

Jádro hry tvoří čtyři nové multiplayerové mapy, rozprostírající se na vietnamském bojišti. Každá mapa představuje odlišný herní zážitek a obsahuje nové prvky, jako jsou provizorní zákopy, tunely, zda hustá džungle, odkud neustále hrozí náhlý propad ze strany nepřítele. Od prvního momentu, kdy vstoupíte na bojiště, nechybí ani 15 klasických ručních zbraní z éry Vietnamské války a 6 bojových prostředků.

V rozšíření Vietnam jsou k dispozici všechny čtyři multiplayerové režimy, včetně nejtypičtějšího módu Conquest. Rozšíření je plně integrováno se základní hrou, takže bez ohledu na to, jaké bojiště si pro akci vyberete, můžete pokračovat ve vylepšování svého vojáka jako obvykle.

Aby se navodila jedinečná atmosféra 60. let, zvuková tým DICE nahrál zcela nové komentáře postav z obou stran konfliktu podle autentických záznamů z vietnamské války. Zvukovou stránku hry doplňuje skvělý soundtrack s celkově dvěma hodinami charakteristické dobové hudby.



  • 4 nové mapy zasazené do Vietnamu
  • 6 nových vozidel, od americké helikoptéry, po ruský tank
  • 15 nových dobových zbraní
  • 8 rádiových stanic ve hře



    Datadisk vyžaduje základní hru Battlefield: Bad Company 2 a připojení k síti Internet!

    Balení hry obsahuje pouze přístupový kód ke stažení datadisku z oficiálních stránek EA. Fyzický nosič CD / DVD není obsahem balení!

  • Battlefield Bad Company 2: Vietnam - PlayGoSmart : hodnotenie 5 z 5 na základě 1 hodnocení.

    Recenze na Battlefield Bad Company 2: Vietnam

    Zobrazeno 11 (z 1 hodnocení)
    Celkem stran:   1  
    od Patrik Dostál 5 z 5 Hvězdiček! 03. 07. 2012
    Oproti originálnímu má tato hra o něco lepší grafiku a podle mně je zábavnější ale ke koupeni je i tak potřeba Battlefield bad company 2 .
    Zobrazeno 11 (z 1 hodnocení)
    Celkem stran:   1